MOTIVAATTORI SOHVAPERUNALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc – Kopio

Ai nytkö sitten alan taas käydä salilla ja kuntoilla, kun ostin verkkatakin?

emmää oikein siitä tiedä, mutta mä lupaan, että takki pääsee vaatekaappiini kunniapaikalle.

Olen kuumeisesti vakoillut Adidaksen sivuilta, koska Adidaksen ja Rita Oran yhteistyömalliston ruusuiset vaatteet tulevat myyntiin. Sinisellä pohjalla olevat punaiset ruusut veivät sydämeni jo kesällä, kun bongasin tuon upean verkkatakin muotilehden sivuilta ja sillä hetkellä päätin itselleni sellaisen hankkia. Jokin aika sitten näin kuitenkin Stellan päällä aivan upean Adidaksen takin, joka innosti minut tutkailemaan merkin muitakin kukikkaita uutuuksia. Tälläinen kukkahörhö kuten minä ei koskaan saa tarpeekseen kukkaprintistä ja kuulkaas, nyt sitten kävikin niin, että tilaukseen lähti tänään tuo Adidas Originalsin ja FARM:n yhteistyömalliston kukikas tuotos, Jardim Fruta Firebird Track Jacket.

Se on niin hieno, että mua ihan itkettää. On tämä pimeä vuodenaika jo selvästikin sen verran alkanut ahdistaa, että kaipasin elämääni vähän väriä. Tai ilmeisesti vähän enemmänkin. Tuo jos mikä on todellinen väripläjäys. Elättelen salaa toiveita, että tämä takki päällä olen salil eka, salil vika.

Arvoisa raati, oliko kukikas hankintani hitti vai huti?

IN ENGLISH : Hey babes, look what I bought!! The Jardim Fruta Firebird Track Jacket from Adidas is GORGEOUS. I love it and I just had to have it. Maybe this jacket will also motivate me to go to the gym more often? Well, I dunno about that, but at least it will bring lots of colors into my wardrobe.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.