MAAILMAN RUMIN JÄLKKÄRI

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Mä kuvittelin lopputuloksen aivan toisennäköiseksi. Kun kerta herkun raaka-aineina on niin omenaa, marmeladia, vaniljakastiketta kuin kaurakeksejäkin, asetin odotukset melko korkealle ja kehaisin jo Matillekin, että odotappas vaan, kun pääset kohta oikean gourmet-jälkkärin äärelle.

Noh, kun Matti näki lopputuloksen, hänen ei yhtäkkiä tehnytkään enää mieli mitään makeaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Esteettisestä kauneudesta ei tämän jälkiruuan kohdalla ole siis tietoakaan, mutta ulkonäkö pettää ja tämä omenainen herkku on suussasulavan hyvää (NO ON SE IHAN OIKEASTI!!). Siksipä päätinkin jakaa nämä hieman kyseenalaisen näköiset ruokakuvat ja reseptin kanssanne.

1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen ja voitele uunivuoka. 2. Pese ja halkaise omenat ja poista niistä siemenkodat. 3. Sulata aprikoosimarmeladia hellalla ja kaada sitä omenoiden päälle. 4. Murskaa kaurakeksejä hienoksi ja ripottele niitä marmeladin päälle. Lisää vielä keksimurusten päälle marmeladia. 5. Paista uuniomenoita uunissa n. 30 minuuttia. 6. Tarjoile vaniljakastikkeen ja jäätelön kera.

(Even an ugly) apple a day, keeps the doctor away! ;)

.. jostain syystä mulle tuli tästä postauksesta mieleen Pirkko nro 29.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : I know, it looks quite awful, but this apple-dessert was so good that I wanted to share the recipe with you guys. And as they say, even an ugly apple a day, keeps the doctor away. Have a healthy and delicious day!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.