MEIKKIPUSSI SISÄLTÖINEEN ETSII UUTTA KOTIA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goooood mooorning sweeties! Palautteenne on huomioitu ja pitkästä aikaa Facebookin tai Instagramin sijaan, viikon yllätysarvonta suoritetaankin täällä blogin puolella. Ostin teille nimittäin suloiseen vaaleanpunaiseen meikkipussukkaan toinen toistaan sähäkämpiä kosmetiikkajuttuja, ja meikkipussi sisältöineen arvotaan osallistujien kesken sunnuntaina, 19.10. klo 12:00. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin.

Lisäarvan saat itsellesi tykkäämällä blogistani Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa tai Blogilistalla, tai vaihtoehtoisesti linkittämällä arvontapostaukseni omaan blogiisi. Kerrothan tästä kommentissasi, jotta tiedän heittää sinulle toisen arpalipukkeen mukaan arvontaan. <3

Let the game begin murut!

IN ENGLISH : It’s time for a little autumn-giveaway! If you want to win this make-up-bag full of cosmeticproducts, leave your comment into this post’s commentbox. I will announce the winner on Sunday 19th! Good luck guys.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.