PASTELLIAAKKOSET

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jouduin kesällä useampaankin kertaan pettymään, kun metsästin kuumeisesti yhdestä jos toisestakin H&M:stä näppäimistötarroja tietokoneeseeni. Ne olivat kerta toisensa jälkeen joka paikasta loppu, ja lopulta unohdin ihanien värikkäiden näppäimistötarrojen olemassaolon kokonaan.

Käväisin viikonloppuna Pirkkalan Veskassa ja kappas, H&M oli saanut uuden setin tarroja valikoimiinsa! Tämä tarrasetti ei ole läheskään niin riemunkirjava kuin edeltäjänsä, mutta pastellinen setti kirjaimia vetosi minuun sen verran lujaa, että päätin sijoittaa viisi euroa tähän ei-niin-tarpeelliseen tarra-arkkiin. Liimailin kirjaimet viikonloppuna paikoilleen, ja vaikka tarrasetti onkin Macille tarkoitettu, osa tarroista jäi ylimääräisiksi ja osa näppäimistöstä jäi tarroittamatta.

Lopputulos on kuitenkin hauskan näköinen ja bloggailu entistä värikkäämpää puuhaa. <3

(.. sitä en sitten tiedä millainen duuni on edessä siinä vaiheessa, kun haluankin tarrat irti.)

Psst. Pirkolla on nimpparit, ja sen kunniaksi Pirre arpoo yllärin täällä.

IN ENGLISH : I know, I didn’t need this set of letters, but look at the outcome! Isn’t it cute? The stickers are from H&M and they cost about five euros (money well spent). I think they are adorable, but my only concern is that how can I take them off, if I need to. Well, we’ll see about that.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.