OOTD : HAPPY BIRTHDAY TAMPERE!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_5850 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_5872

Se löytyi, se löytyi!! Itse asiassa miltei heti näiden asukuvien ottamisen jälkeen. Eilinen oli nimittäin hyvä esimerkki siitä, että välikausitakki tulee nyt todella tarpeeseen ja täydellinen takki löytyikin lopulta melko helposti. Vaikka tekonahkatakki ja karvaliivi ihan kivan yhdistelmän muodostivatkin, jokin tässä asussa häiritsee minua (..ainakin nuo karvaliivin alta pilkottavat nahkatakin helmat) ja olenkin enemmän kuin iloinen siitä, että uuden takin myötä syksyn pukeutumisongelmat helpottuvat valtavasti. Vilukissa mikä vilukissa.

Tampere juhli syntymäpäiviään viime viikolla, ja kävimmekin pyörähtämässä kaupungissa yhdessä Matin kanssa. Fiilistelimme upeaa syyssäätä ja tuota mieletöntä luonnon väriloistoa ja haimme Wayne’sistä maailman herkullisimmat ruisfoccacciat ja kahvit lämmikkeeksi. Viikko päättyi siis hyvillä fiiliksillä ja uusi viikko starttaillaan käyntiin virkeänä.

Siitä huolimatta kysynpähän vaan, että miten aina voi olla maanantai?!

IMG_5866OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_5857 IMG_5849

FARKKUPAITA / DENIM SHIRT  SERIOUS SALLY  KARVALIIVI / FAKE FUR VEST TERRANOVA  HUIVI / SCARF SEPPÄLÄ  TEKONAHKATAKKI/ FAKE LEATHER JACKET STRADIVARIUS  LAUKKU / BAG GUESS KENGÄT / SHOES CONVERSE  FARKUT / JEANS NOISY MAY AURINKOLASIT / SUNGLASSES D&G

IN ENGLISH : Good morning lovelies, I hope you all are having a great Monday morning! During the weekend I visited the city wearing this outfit. It was too chilly to wear just my leather jacket, but with the fur vest the combination was perfect. Autumn has truly arrived to Finland, and the colors are gorgeous! That’s why I chose to wear earthy tones in my clothes too and I really liked this look. What about you guys?

10299665_1454280038166435_1331769285_n


Posted in muoti and tagged , by NOORA.