VUOSI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo vuosi. Vuosi tuntuu pitkältä ajalta. Silti se on kulunut ohi silmänräpäyksessä. Suru on muuttanut muotoaan. Enää en itke joka kerta, kun tulet mieleeni. Pikemminkin kasvoilleni nousee onnellinen hymy, kun muistelen sinua. Ikävä kulkee vierelläni päivästä toiseen, mutta suru on erilaista kuin vuosi sitten. Hymyillen katselen valokuvia sinusta ja vien haudallesi mahdollisimman värikkäitä kukkia. Muistatko, kun silloin kerran sanoit, että kukkien pitää olla värikkäitä, jotta sinäkin näet ne huonoilla silmilläsi? Nyt katselet niitä pilvenreunalta.

Siitä on vasta vuosi aikaa ja tänään silmät täyttyvät kyynelistä.

IN ENGLISH : One year ago my grandpa past away. I miss him so much. <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.