TAKKIEN TAISTOA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc309candc3091

Hello babes! Voisiko joku kertoa minulle, millainen on täydellinen _välikausitakki_? Koska kyllä, tällä hetkellä kuljen jo villakangastakissani ja se taas tarkoittaa sitä, että tulen jäätymään sitten, kun ne ihan oikeasti kylmät ilmat saapuvat.

Olen päättänyt hankkia itselleni välikausitakin ja oikeastaan olen kartoittanut jo hieman vaihtoehtojakin. Sekä Onlyn oliivinvihreä että Vero Modan viininpunainen takki ovat ihania, mutta luokitellaanko nekin talvitakeiksi? Hakusessa olisikin siis takki, joka pitää vettä, ei aiheuta lämpöhalvausta jos aurinko nyt sattuukin vielä paistelemaan lokakuussa, ja joka ulkomuotonsa puolesta sopisi osaksi kaikenlaisia asuja. Ninan ja Emmin Rains-postaukset nähtyäni aloin tosin jo harkita tätä tyylikästä sadetakkivaihtoehtoakin, mutta olen aivan varma, että mikäli kaapistani sadetakki löytyisi, tästä syksystä tulisi vähäsateisin ikinä.

Hjälpa mig!

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

IN ENGLISH : Hi guys! Autumn is turning more and more chilly here in Finland and it’s time to put on some more clothes. I definitely need a new jacket for the autumn and here’s some cute examples from different brands. Which one is your favourite?


Posted in muoti and tagged by NOORA.