FANITTAJIEN KOTI-ILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Hei hei mitä kuuluu? Ajattelin tulla moikkaamaan täältä sohvannurkasta samalla, kun telkkarissa pauhaa Ilveksen peli ja maha on juuri täytetty pitsalla. Ei ollenkaan huono kombo lauantai-iltaan. Täällä sohvannurkassakin viihtyy nyt erityisen hyvin, kun torstaina teillekin kertomani sisustusunelmat laitettiin toteutukseen, ja olohuone on enää mattoa vailla, joka sekin on jo tosin matkalla luoksemme. Koti tuntuu nyt entistä viihtyisämmältä, mutta sopiiko, että esittelen teille tämän minimakeoverin vasta sitten, kun saadaan mattokin lattiaan? Tässä kuitenkin pieniä tunnelmapaloja meidän peli-illastamme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai miten niin ”WORKOUT”-housut jalassa ei voi syödä pitsaa?! :D Penkkiurheiluahan se tämäkin on, kun ilveskissanainen kannustaa omiaan ja maskotti-Eppukin on ihan fiiliksissä mukana. Matsisafkaksi kävi muuten paremmin kuin hyvin pakastepizzapohjille kootut pikkupizzat; kumpikin sai tehdä juuri sellaisen pizzan kuin halusi. Itse kokosin päälle valtavan kasan ananasta, tonnikalaa ja aurajuustoa. Ihan superloistava makuelämys! <3

 Voihan grrrrr, peli on jo 2-3. Nyt täytyy kyllä siirtää katse kohti tv-ruutua! Ihanaa iltaa!

IN ENGLISH : Home sweet home. Saturday evening at home sounds like the most boring thing ever, but we are having such a cozy evening that I wouldn’t change it for anything. Pizzas, good company and ice hockey. That’s my kind of Saturday.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.