TULIAISIA MERIMIEHELTÄ

P6093875

Mooooikka kaikki! Mulla on ollut ihan mahtava iltapäivä. Instaseuraajani jo tietävätkin, että mihin me tällä kertaa Moukolan kanssa suunnattiin, mutta palataan tuohon hauskaan kokemukseen vähän myöhemmin kuvien kera. Sillä nyt on oivallinen perjantai pötköttää koko ilta mukavasti Matin kainalossa – toinen kaivoi nimittäin äsken reissurepustaan yllätykseksi hurjan herttaisia laivatuliaisia ison kasan! Nyt on pöytä täynnä perjantaiherkkuja ja nämä nostalgiset laivatulkut toivat kyllä niin leveän hymyn huulille.

P6093859 P6093864 P6093870 P6093877

Meidän Tuula-mummu oli ahkera risteilemään, ja lähes poikkeuksetta matkalaukusta löytyi aina tuliaisina minulle ja Roosalle m&m’s-namuja ja ihastuttavia peltirasioita, jotka kätkivät sisuksiinsa imeskeltäviä karamelleja. Matti oli ostoksissaan osunut tuntematta laivatuliaishistoriaani sen enempää siis aivan napakymppiin, kun tuliaisten joukosta löytyi molempia herkkuja! Herkullisin ylläreistä oli kuitenkin ananassukkapari; ette tiedäkään kuinka innoissaan Happy Socks-mieheni oli, kun laivalta oli löytynyt ihan uusia printtejä!

Täällä kökötetään tämä ilta ihan vieretysten romanttisesti sateenropinaa kuunnellen ja karkkeja mässytellen. Sanoisin, että aika täydellinen suunnitelma perjantai-iltaan.

Pitäkäähän tekin lempeän lämpöinen ilta. <3

P6093868 P6093873 P6093880

 


Posted in and tagged , , by NOORA.