BUEN VIAJE, MATTI!

Päätin kokkailla reissumiehelleni vähän spesiaalimman illallisen torstaina ja vaikka ruoka ei millään tavoin muistuttanutkaan Barcelonasta, yritin edes värikoodailla sen teemaan sopivaksi. Tein myös elämäni ensimmäisen kerran lisukkeen kanafileille bataatista- tuo makeahko herkku toimi lautasella niin hyvin, että päätin tulla vinkkaamaan ”reseptistä” myös teille! Veikkaan, että nämä kuvat saavat herkkusuilla kuolan valumaan näppäimistölle..

Ostin kaupasta yhden isohkon bataatin, jonka pesin ennen viipaleiksi leikkaamista. Bataatin voi myös tässä vaiheessa halutessaan kuoria. Asettelin bataattisiivut pellille ja valelin niiden päälle hieman oliiviöljyä. Siivujen päälle ripottelin vielä pippuria ja suolaa ja laitoin viipaleet uuniin 220 asteeseen. Kypsymisaika on noin 20-25 minuuttia.

Läksiäisillallinen maistui molemmille ja ruokailun lomassa me vielä fiilistelimme yhteistä, muutaman vuoden takaista Barcelonan matkaamme. Kyllä tällä setillä saatiin Matti lomafiiliksiin! Tein Barcelonan matkastamme reissun jälkeen tuollaisen kuvakirjan, jota on ollut ihana toisinaan selailla läpi. En tiedä mistä olen repinyt sellaisen viitteliäisyyspuuskan, että olen tallettanut sivujen väliin myös pääsylippuja, boarding passeja, karttoja ja jopa lemppariravintoloidemme käyntikortteja. Kunpa joka reissusta olisi tallessa tällainen matkaopas.

Saan reissumieheni kotiin jo huomenna ja puhelimeeni kilahdelleista kuvista päätellen reissu on ollut kovin aurinkoinen ja jalkapallon täyteinen. Reissukuumetta pukkaa päälle vähän itsellenikin. Mihinköhän sitä seuraavaksi suuntaisi…?

enkku2-1

My boyfriend Matti has spent a few days in Barcelona with his friends and before he left, I organized a little farewell-dinner for him. The holiday has been sunny and full of soccer, but I am so happy to get my man back already tomorrow! Welcome home honeybun.


Posted in and tagged , , by NOORA.