VOITA HETKI HEMMOTTELUA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EDIT: // Osallistumisaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille. Onnetar istui tällä kertaa Petran olkapäällä, joka kommentoi postausta näin: ”Olen tuore blogin lukija ja juuri aloittanut opinnot Tampereella. Syyskiireiden keskellä tuntuu kuin tämä kasvohoito arvonta olisi huutanut minuakin osallistumaan :D ihoni ainakin huutaa hemmottelua…Kahdella arvalla mukana siis!” Onnea Petra! <3

Pitkän työpäivän jälkeen oli viime torstaina ihanaa hetkeksi istahtaa nautiskelemaan olostaan. Kosmetologi Mari Kekkonen kutsui minut nimittäin tutustumaan Tampereen Keskustassa (Hatanpäänvaltatie 6, Koskikeskusta vastapäätä) sijaitsevaan Unique Hairdressing- parturikampaamoon, jossa Mari itse on elokuusta asti toiminut kosmetologina. Kesän jäljiltä kasvojeni iho kaipasikin jo hemmotteluhetkeä, ja annoinkin Marin ammattilaisena valita juuri minulle sopivimman hoitovaihtoehdon.

Tunnin ajaksi pääsin irtautumaan hetkeksi kiireisestä arjesta, kun mikrohiontahoidon avulla ihoni saatiin jälleen hehkumaan. Kasvonaamion vaikuttaessa samainen hoito tehtiin myös käsilleni ja tunnelmallisessa hoitohuoneessa olisi voinut vaikka uinahtaa hetkeksi, niin rentoutunut olo lopulta oli! Sain Marilta erinomaisia vinkkejä kasvojen ihon hyvän olon ylläpitämiseksi ja hoidon kautta pääsin tutustumaan myös minulle entuudestaan tuntemattomaan ranskalaiseen Academia-tuotesarjaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhdessä Marin ja Uniquen kanssa päätimme järjestää myös hemmotteluhetken yhdelle teistä. Jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin olet mukana arvonnassa, jonka voittaja voittaa itselleen Marin tekemän kasvohoidon Uniquessa Tampereella. Kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihotyypillesi sopivaksi. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 21.9. asti.

Saat lisäarvan arvontaan automaattisesti, kun klikkailet postauksen perässä olevaa Facebookin Tykkää-nappulaa, mutta mainitsethan tästä myös kommentissasi.

Hemmotteluhetki teki niin hyvää, että suosittelen lämpimästi tutustumaan Uniquen hoitolapalveluihin, kun kaipaat irtautumista arjesta ja haluat hemmotella itseäsi. <3


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.