SYKSYN SÄVYT PULLOTETTUINA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumene, mistä arvasitkin, että geelilakkavarastoni olivat miltei typötyhjinä värikkään kesän jäljiltä? Toukokuulla sain nimittäin käsiini kesän kynsilakkakuningattaria, Lumenen Gel Effect-lakkoja, joista sain teidätkin innostumaan. Itse jäin koukkuun heti ensitestauksella ja oli hauska kuulla, että nämä superlakat veivät myös muiden kotimanikyristien sydämet. Käytin miltei koko kesän ajan vain ja ainoastaan Lumenen Gel Effect-lakkoja. Parhaita kesälakkoja ikinä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain eilen yllätyspaketin, jota availin jännittynein mielin- mitäköhän aarteita Lumene minulle lähettikään.. Kun suloisesta paketista sitten paljastui esiin Gel Effect-sarjan uutukaiset, neljässä eri sävyssä, ei riemulla ollut rajoja. Kesäisen värikkäät sävyt olivat nyt syysuutuuksien myötä saaneet rinnalleen niin näyttävän lakkakvartetin, että lakat oli laitettava testiin heti.

Kaksi uusista lakoista, yllä olevassa kuvassa olevat 33 Utuharso ja 34 Pilvipouta, tekevät kynnelle upean mattamaisen pinnan. En ole juurikaan mattalakkoja käyttänyt, mutta huurteinen soft touch-pinta on mielettömän tyylikkään näköinen. Utuharso, tuo hieman maitokahviin taittava sävy, onkin uutuuksien ehdoton suosikkini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frosted Pearl Effect-merkinnöillä varustetut lakat sisältävät sen sijaan metallipigmenttejä, joiden ansiosta lopputulos on hehkuva ja helmiäismattainen. Varsinkin hieman vaaleaan lilaan taittava 35 Aamuinen sade on valtavan kauniin sävyinen ja pehmeä 36 Himmeää valoa, soveltuu niin arkeen kuin juhlaankin.

Lumenen Nude & Matt Trend Collectioniin kuuluvat uutuuslakat rantautuvat kauppoihin syyskuussa ja hintaa näillä lakoilla on n. 5,90. Mä niin tiedän, että te rakastutte näihin uutukaisiin, siksi koin velvollisuudekseni vinkata teille niistä heti! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postauksessa esitellyt tuotteet ovat blogin kautta saatuja.

IN ENGLISH :  Lumene sent me some autumn goodies, new nailpolishes from its Gel Effect-collection. I have fallen in love with these amazing nailpolishes, but these four new shades took my breath away! They are just perfect! Especially frosted Matt effect-nailpolishes look stunning on my nails. What do you think? Which newbie is your favourite?

10611227_681257878610247_2035215689_n


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.