BLOGIKODIT LEHDESSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomentaaa! Perjantaihuomentaaaa! Sisäinen herätyskelloni herätti minut tänään niin aikaisin, että sen lisäksi, että ehdin syödä kunnon aamupalan kotona, ehdin tulla kirjoittelemaan teillekin ennen töiden alkua. Nyt, kun Pirkko otti ja lähti blogilomalle viime perjantaina, on minun aika ottaa ohjat käsiini myös näin perjantaiaamuisin. Ainakin nyt siihen saakka, kun Pirkko päättää tehdä comebackin.

Oli minulla oikeastaan asiaakin, aamupuuron lisäksi nautiskelin nimittäin lehdestä, jonka bongasin lehtihyllyltä ruokakaupassa käydessäni. Oletteko kuulleet jo Kotiblogit-lehdestä? Tämä melko uudehko lehti oli minulle täysin uusin tuttavus, mutta nopean selailun ja kuvien ihastelun jälkeen, on todettava, että tämä lehti löytää varmasti uudestaankin tiensä kauppakassiini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lehteen on poimittu parhaita paloja Suomen blogiskenestä, eritoten kotiin, sisustamiseen, ruuanlaittoon ja matkustamiseen liittyvistä blogeista. Kuvat puhuvat puolestaan ja joukkoon on ripoteltu niin reseptejä, blogiesittelyjä kuin do-it-yourself-juttujakin. Sisällöltään lehti onkin siis valtavan mielenkiintoinen tietopaketti ja alle kuuden euron hinta sai tämän bloggaajan hykertelemään innosta.

Käykäähän hakemassa napakka lukupaketti mukaanne vaikkapa mökkilukemiseksi tai sadepäivien iloksi! Norppa suosittelee! ;)

IN ENGLISH : Good morning guys, it’s Frrrriday! I woke up so early today that I had even time to eat a proper breakfast and read a new magazine. My morning started so well, that I just hope, that my weekend is going to be excellent too. <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.