PERJANTAIPIRKKO #49: TAUON PAIKKA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko49

Pirkko on pohtinut päätöstään pitkään ja tullut siihen tulokseen, että tässä hektisessä elämänvaiheessaan hän ottaa nyt hieman etäisyyttä blogimaailmaan, vetää henkeä ja jää määrittelemättömän pituiselle blogilomalle. Liekö Pirkolle iskenyt viidenkympinkriisi merkkipäivien lähestyessä, mutta nähtäväksi jää milloin Pirkko pomppaa takaisin ruutuun. Kiitos Pirkko menneistä viikoista, Noora ottaa haltuunsa perjantaiaamut tästä eteenpäin! ;)

Eikös bloggaajien kuulu silloin tällöin ilmoittaa vuodatuksen kera blogitauostaan ja palata ruutuun pikemmin kuin osasitte edes odottaa..?

IN ENGLISH : Pirkko is planning to have a little holiday from the blog. Have you met her before? If not, you can check out all my Pirkko-drawings from here!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.