BEACHY SUMMERHAIR – ON VIDEO!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elämme historiallisia hetkiä, sillä tämän postauksen hiustutoriaalivideo taitaa olla Curiouser & Curiouserin ensimmäinen videotutoriaali ikinä! Sain Pantenelta lahjaksi niin herkullisen boksin erilaisia tuotteita huonojen hiuspäivien varalle, että halusin toteuttaa niiden avulla teille tutoriaalin, jonka helppo ja näppärä kampausvinkki on pelastanut ainakin minut sellaisina päivinä, kun mieli tekisi vetää vain pipo korville.

P8062740-800x600

Sen lisäksi, että itse innostuin kuvailemaan teille videota, myös Pantene on luonut sarjan erilaisia videotutoriaaleja. Kärsitkö rasvaisista hiuksista, klik tästä. Ovatko hiuksesi vahingoittuneet, klik tästä. Pörröpäillekin löytyy oma videonsa, klik klik tästä. Videot on mielestäni toteutettu käyttäjäystävällisesti ja vinkit ovat sellaisia, joita on helppo toteuttaa kotioloissa tälläisen kampausamatöörinkin kuin mitä itse olen.

Hei kertokaahan mitä tykkäsitte videosta ja ihana Pantene Pro-V:n Repair & Protect-sarjan Dry Oil with Vitamin E-pullo lähtee palkintona sille, joka jakaa kommenttiboksissa mielestäni kätevimmän vinkin bad-hair-dayn taltuttamiseen! Aikaa vinkkien jättämiseen on huomiseen asti.

Postauksessa esitellyt tuotteet on blogin kautta saatuja.

IN ENGLISH : Today, I’m showing you an easy tutorial about how to make a cute summerlook with the help of Pantene Pro-V’s products (*gifted). These curls are my favourites, they last long and are easy to make and I have a feeling that I also found some new favourites among Pantene’s products. But hey, what do you do when you are having a bad-hair-day?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.