KESÄOLO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_5293 IMG_5352 IMG_5347

Tyylibloggaaja myhäilee onnellisena, kun asukuvien ottaminen onnistuu vielä iltayhdeksältä. Ei haittaa, vaikka ampiainen luulisikin kukkamekkoasi kukkakedoksi, ehkäpä ampiainen on vain saanut auringonpistoksen. Varpaiden väliin kulkeutuu tieltä pisteleviä kiviä ja poikaystävä kysyy oletko käynyt kampaajalla, kun aurinko on vaalentanut hiuksiasi. Ainut huolenaiheesi on se, kuinka tasoittaa biitsiltä hankkimiasi rusketusrajoja ja se, milloin kesä ja syksy käyvät kaksinkamppailun siitä, koska on syksyn vuoro astua näyttämölle.

Ei vielä, eihän?

IMG_5300 IMG_5279 IMG_5310

Iltakävelyt. Ne ovat ehkä se kesän paras juttu. Olemme Epun kanssa viettäneet muutaman viimeisen päivän melko tiiviisti sisätiloissa hurjien hellelukemien vuoksi, mutta iltaisin, ilman hieman viiletessä, on Eppu päässyt pidemmille lenkeille ja lenkin jälkeen on iltapalana tarjottu kurkkua tai vesimelonia. Kuten alla olevasta Instagram-kuvasta voit päätellä, eilen kävimme hyppimässä lenkillä vähän ruutuakin, mutta ei tuo Epi oikein päässyt jutusta jyvälle. Ei kai ketään muuten häiritse, että laitan silloin tällöin postauksen loppuun uusimpia Insta-kuviani? Ajattelin, että tällöin myös ne, jotka eivät itse IG:tä käytä, näkevät myös näitä paloja arjestani.

MEKKO / DRESS GINA TRICOT  FARKUPAITA / DENIM SHIRT ROSEWE (*blogin kautta saatu)  AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLGE&GABBANA  KENGÄT / SHOES CROCS

Yhden tunnustuksen haluan kuitenkin tehdä. Kaipaan jo jalkaani farkkuja ja ylleni pitkähihaisia puseroita, puhumattakaan kaulahuiveista! Ehkäpä juuri siksi halusin iltalenkillemme pukeutua edes hitusen pitkähihaisempaan farkkupuseroon. Ei, minua ei viluttanut, vaan yritin kaikkeni, että hyttyset eivät pääsisi pistelemään minua lenkkipoluilla yhtään enempää. Olkapäässäni komeilee niin mojova pistosrykelmä, että hyttysillä on selvästikin ollut oikein taiteellinen visio sitä toteuttaessaan. Hyttyset ja pörriäiset, ainoita kesäasioita, joista en niin perusta.

10561205_260895030784977_1056133784_n

IN ENGLISH : It’s August already, but I hope this summer never ends. I love the warm summerevenings, I love the light and the beautiful green nature and I love every single thing about the summertime, except for the bees and mosquitos. I also love my brand new denim shirt from Rosewe and I love the combination of the blue denim and the floral print. The outfit is girly and cute, the perfect summerlook if you ask me.


Posted in muoti and tagged by NOORA.