HULMUAVAT HOUSUNPUNTIT HÄMEENLINNASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen melko varma siitä, että kesälomalla kello kulkee eteenpäin vähintäänkin tuplasti nopeammin kuin tavallista arkea läpi puurtaessamme. Viikko vierähti niin nopeasti, että aivan hävetti aamulla huomata, että näiden asukuvien ottamisesta on jo viikko ja vasta nyt ehdin julkaista ne blogin puolella.

Kuvat on otettu viime maanantaina, kun kävelimme pitkin Hämeenlinnan kauniita lenkkipolkuja järven rannassa kierrellen. Aurinko oli jo laskemassa ja jalassa hulmusivat maailman mukavimmat kesähousut. Hiljaisuuden rikkoi vain innokas luontokuvaaja (kröhöm, siis minä..), joka kiukutteli loppumatkan hotellille asti, kun ei saanut tallennettua muistikortille tien ylittänyttä pyyemoa poikasineen.

IMG_5103 IMG_5092 IMG_5093

Hämeenlinna helli minua kyllä erinomaisilla alelöydöillä. Nuo housut olivat jo ylläni kuvatessani varsinaista ostospostausta, joten päätin esitellä ne omassa postauksessaan näin asukuvien merkeissä. Ne ovat kovin outoa materiaalia, hieman sellaista pehmoisen silkkistä, mutta ne eivät hiosta ja tuntuvat jalassa aivan kesämekolta. Housut ovat siniset ja näitäkin olin ihastellut jo normaalihintaisena aiemmin. Seitsemällä eurolla maltoin ne vihdoin sitten alerekiltä itselleni ostaa.

IMG_5049 IMG_5078 IMG_5113

Näiden iltahämärässä otettujen kuvien myötä on hyvä alkaa heräillä tähän päivään. Aamu on nimittäin vierähtänyt tuulettimen edessä sängyssä loikoillen, kirjaa lukien ja loma-aamusta nauttien. Näissä hellelukemissa ei onneksi tarvitse pystyäkään tuon kummempiin suorituksiin ja uskonkin, että lomapäiväni suurimmaksi saavutukseksi nousee tänään se, että fillaroin biitsille uimaan.

Sounds like a plan. Pitäkää tekin kiva päivä.

IN ENGLISH : I have already spent a week on summerholiday and the time has gone past so fast! I have had a great week and it was such a shame, that my boyfriend had to go back to work already today. These pictures are taken on our roadtrip to Hämeenlinna and these pics bring so many warm memories to my mind. And those pants!! Guess what, I found them on sale for seven euros. Lucky me. They must be the most comfortable pants ever.

IMG_5109


Posted in muoti and tagged , by NOORA.