WE HAD A PARTY!!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Te, jotka seurailette minua Instagramissa saatoittekin eilen jo arvata, että millaisissa fiiliksissä vietimmekään eilen kummitätini Kaijan merkkipäivää. Hyppäsimme koko porukka aikakoneeseen ja matkasimme muutaman vuosikymmenen takaisinpäin historiaan. Itse sain kunniatehtävän toimia päähäslärinä kuvausseinällä ja fiilisten tallentajana ja kuvista tuli niin onnellisen ihania, että halusin jakaa niistä osan myös teidän kanssanne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli ihan huippuhienoa nähdä kuinka sekä juhlapaikkaan että pukeutumiseen oli 50’s-teeman mukaisesti panostettu valtavasti. Oman mekkoni löysin aivan sattuman kautta, kun seikkailin alennusmyynneissä. Tuo valloittava Forever Uniquen mekko oli palanut verkkokalvoilleni jo normaalihintaisena aikoja sitten, mutta kun yksi ainoa kappale minun kokoani odotti ottajaansa Nellyn alennusmyynneissä, klikkasin sen välittömästi ostoskoriin. Tuota mekkoa tullaan näkemään taatusti myös tulevissa kekkereissä!

Tyllihelmat hulmusivat yhdellä jos toisella vieraalla. Itse sankaritar oli pukeutunut hurmaavaan kukkaluomukseen, kuten myös serkkuni Emilia, jonka look oli viimeistelty upeaksi kokonaisuudeksi päästä varpaisiin. Roosa sen sijaan hankki asunsa Miss Windy Shopista, verkkokaupasta, jossa saisi vierähtämään ikuisuuden upeita asuja katsellessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos vielä sankarittarelle vuosisadan pirskeistä. Tulipahan juhlittua omatkin synttärit siinä samalla oikein hyvillä fiiliksillä tyllihelmat hulmuten. Teemabileissä on kyllä sitä jotakin. Onnellista sunnuntaita kaikille! <3

IN ENGLISH : We had a PARTY yesterday!! I filled my Instagram with these 50’s-pictures and we had so much fun. My aunt Kaija turned 50 on 24th of July and now it was time to celebrate this occassion with family and friends. Dresses, Coca-Cola and some barbecueing, rock ’n roll and dancing, what more could a birthdaygirl ask for!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.