HEINÄKUUN SUOSIKKITUOTE: RUUSUKIMPPU PULLOSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Ostin itselleni tänä vuonna kaksi syntymäpäivälahjaa. Toisen esittelen nyt, ja toisessa on kahvat ja sen uumenissa voi kantaa tavaroita, joten se näkynee piakkoin asukuvissa. Aloitetaan kuitenkin tästä, synttärisankarin ruusukimpusta, jonka hankin itselleni pullotetussa muodossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun kosmetologi kauhisteli jokin aika sitten kuullessaan, että en lainkaan käytä kasvovettä, otin opeista onkeeni ja siitä lähtien kasvovesi on ollut käytössä minulla päivittäin. Kun Jurliquelta saamani Calendula Redness Rescue-sarjan kasvovesi tyhjeni ahkeran käytön ansiosta, oli minulle itsestäänselvää, että hankkisin uuden kasvoveden samaiselta merkiltä. Niin kovasti olin tuohon aiempaan ihastunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hillstrands.comissa (*ei mainoslinkki) seikkaillessani löysinkin etsimäni ja klikkailin kotimatkalle Jurliquen Rosewater Balancing Mist Intensen, Deluxe Edition-pulloon ja pakkaukseen piilotettuna. Tämä tuote on ollut minulla käytössä nyt parin viikon ajan ja olen ollut supertyytyväinen synttärilahjaani. Aloe Vera ja rohtosalkoruusu (tuote on tehty muuten 100% luonnollisesta ruusu-uuteseoksesta!) ovat helpottaneet pintakuivan ihoni ongelmakohtia, pullo on itsessään syötävän suloinen ja mikä parasta, jokaisesta myydystä Deluxe Edition-pullosta Jurlique tekee lahjoituksen rahastoon, jonka kautta varoja jaetaan Jurliquen hyväntekeväisyyshankkeisiin ympäri maailman. Pullon kylkeen onkin kirjattu myös kauniita ja voimakkaita sanoja, jotka kukin edustavat tavalla tai toisella tuotteen käyttäjille voimaantumisen merkitystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kauniita ajatuksia siis sekä pullossa että sen taustalla olevissa periaatteissa, puhumattakaan siitä, että myös sisältö on puhdasta kultaa. Hentoinen ruusuntuoksu on hurmaavan suloinen ja varsinkin näin helteillä, olen ihastunut kovin tuotteen virkistäviin ominaisuuksiin. Kasvojen iho voi hyvin ja hehkuu kilpaa auringon kanssa. Mikäli tuote ei olisi niin hintavaa, hamstraisin näitä vaaleanpunaisia erikoispulloja peilikaappiini myös talven varalle.. Onneksi kasvosuihke on kuitenkin niin riittoisaa, että tämä pinkki ihanuus tulee olemaan minulla käytössä pitkään. <3

IN ENGLISH : My July’s favourite skincareproduct was so easy to select! This is it, Jurlique’s Rosewater Balancing Mist Intense, in that cute pink bottle of course. <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.