BABY LIPS-ARVONTA MYÖS INSTAGRAMISSA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei maanantaimurut, kai huomasitte, että blogissa starttasi lauantaina käyntiin Baby Lips-huulivoidearvonta, jonka palkintona on kokonainen sarja huippusuosittuja Baby Lipsejä? Arvontaan pääset osallistumaan tästä (klik!) ja olethan nopea, sillä osallistumisaika umpeutuu jo keskiviikkona.

Blogisynttäreitä täytyy juhlia kunnolla ja sen vuoksi myös Instagramissa (@curiousnoora) on käynnissä pieni Baby Lips-skaba. Tykkäämällä Instagramissani tuosta yllänäkyvästä kuvasta, osallistut arvontaan, jonka palkintona on Baby Lips-huulivoide (Mint Fresh) sekä iPhone 4/4S-kuoret.

Näiden suloisten skabojen kautta on mahtavaa startata käyntiin uusi viikko! <3

// Have you already tried out Maybelline’s cute and girly Baby Lips-products? One of my favourites is Mint Fresh (in the picture) and if you want to win one Baby Lips-lipbalm and iPhone-cover to yourself, just like the picture above on my Instagram (@curiousnoora). I wish you all a great new week!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.