IHAN HYVÄ PÄIVÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantai voi olla ihan hyväkin päivä.

Voi vaikka hetkeksi pysähtyä työpäivän jälkeen kuvailemaan sateen runtelemia pioneita ja samalla varoa häiritsemästä ympärillä lennähteleviä pörriäisiä. Kiljaistakin vähän, kun yksi herhiläinen luulee surisevaa objektiivia potentiaaliseksi pörriäiskaveriksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi vaikka istahtaa parvekkeen rahille ja lukea uutta chick lit-opusta niin, että välillä luulee jo itsekin olevansa hahmo Kinsellan kirjassa. Ei haittaa vaikka havahtuisi todellisuuteen vasta siinä vaiheessa, kun poikaystävä huikkaa eteisestä olevansa kotona.

Voi vaikka palata ajassa taaksepäin ja miettiä sitä kuinka tasan neljä vuotta sitten ensimmäisen postauksen julkaiseminen jännitti niin, että allekirjoittanut päätti odottaa vielä yhden vuorokauden ajan rohkeutta kerätäkseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi vaikka olla vaan. Maanantai on kuitenkin vain kerran viikossa. Taidankin keittää vielä toisen kupillisen kahvia..

// It’s Monday again guys, I hope you had a great day. Who cares about the rain; these pictures would be so much more boring without those beautiful raindrops.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.