NYSSE TULI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_4778 IMG_4811 IMG_4825

Kesä. Nyt se vihdoin on täällä. Vaikka tämän kesäviikonlopun suunnitelmat muuttuivatkin yhtäkkiä ja yllättäen, saa tuo aurinko mielen virkeäksi ja ehdimme sentään pienille jäätelötreffeille Mustalahden satamaan, ennen kuin Matti suuntasi viikonlopun viettoon maalle. Täällä me korkkasimme juuri Epun kanssa Ben&Jerry’s-jätskipurtelon (sen isomman tietysti!) ja illan ohjelmaksi valikoitui sarja, joka on ollut must see-listallani jo pitkään.

Murehditaan niitä velvollisuuksia ja tulevia kiireitä sitten vasta huomenna. Tänään aion vaan rentoilla hetken.

// It is here. Finally the summer has arrived to Finland and instead of wearing autumnclothes I got the chance to put on my Vero Moda-overall and sunnies. Gotta love this! It’s warm, people are happy, ah, it was a perfect day to eat first summer-icecreams nearby the lake and enjoy the weather. This kind of summer is my cup of tea. I hope you all had a great Saturday!

IMG_4781 IMG_4754 IMG_4820

Mustalahden satama on yksi Tampereen ihanimmista kesäpaikoista. Minettin jäätelokiskasta voi käydä hakemassa jätskin ja istahtaa jollekin niistä lukuisista maisemapenkeistä, joita sataman varrelle on laitettu. Taustalla kuuluu Särkänniemestä kantautuvia riemunkiljahduksia ja ohi lipuu veneitä toisensa jälkeen. Väkisinkin sitä pääsee kesäfiiliksiin tuollaisessa ympäristössä.

Asunikin oli pitkästä aikaa poikkeuksellisen kesäinen, kun sujahdin Vero Modan haalariin ja vedin ylleni viime kesän lempparivaatteeni, tuon Gina Tricotin farkkuliivin. Maustettuna H&M:n arskoilla ja kultaisilla asusteilla asu kävi paremmin kuin hyvin kesähetken viettämiseen.

Päivästä olisi tehnyt täydellisen ajelu Koskiseikkailussa, mutta täytyyhän jotain jättää ensikertaankin..

IMG_4812

LIIVI / VEST GINA TRICOT  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M  HAALARI / OVERALL VERO MODA  KELLO / WATCH GUESS  KENGÄT / SHOES ZARA  KÄSIKORU / BRACELET MARC BY MARC JACOBS

Lauantai. Nauttikaa. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.