KESÄMUSAA KUKALLISIIN KORVIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

”Heeei ei siä oo mitään hyvää, älä ota sitä ja akkukin loppuu kohta..”

Mun soittolistoihin ei saa kajota. Tuskanhien karpalot ovat nousseet otsalleni aina, kun joku on halunnut ”ihan nopeesti vaan tsekata, että mitä sulla täällä on”. Mua on nimittäin siunattu musamaulla, joka saattaa herättää kummastusta joissakin. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, enkä kovasti valehtele jos kerron, että soittolistoiltani saattaa löytyä niin Justin Bieberiä kuin Mattia ja Teppoakin (ei, ei tuota mun omaa Mattia, vaan niitä Ruohosia). Iskelmämusiikki iskee joskus yhtä kovaa kuin latauslistan kärkibiisit, ja soittolistani on sen mukainen. On kyseessä sitten Disneyn hittibiisi tai euroviisurillutus, se saattaa hyvinkin löytyä soimasta mun korvissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän suht kattavan musamakuni vuoksi meillä ei juuri kotona kuunnella musiikkia. Matti nimittäin kuuntelee musaa, josta minä en pidä ja toistepäin. Siksipä hankinkin itselleni jotain ihanaa. Ja kukikasta.

Jotta saisin heräteltyä taas rakkauttani musiikin kuuntelua kohtaan (olen ilmeisesti omasta mielestäni melko kiireinen, sillä olen ehtinyt päivittää iPhoneeni uutta musiikkia VUOSI sitten..), tein pienen kesähankinnan. Valehtelisin jos väittäisin, että hankintaani ei edesauttanut näiden kuulokkeiden ihana kukikas ulkomuoto ja värit, joita rakastan. Nähtyäni nämä Skullcandyn Knockoutit Fashionstore.fi:n valikoimissa, se oli menoa sitten. Pakko saada ja kassan kautta pakettia odottelemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edelliset Skullcandyn kuulokkeet minulla oli käytössä peräti kymmenisen vuotta, joten luotan tähän merkkiin sataprosenttisesti. Sen lisäksi, että kuulokkeet ovat törkeän hienon näköset, ne tykittävät Mattia ja Teppoa (no okei, kaikkea muutakin..) korviin niin laadukkaasti, että musan kuuntelu on elämys. Siksipä nyt oli vihdoin aika päivittää se soittolistakin. Kesäbiiseillä tietysti.

Nyt on lista jos toinenkin koluttu läpi ja kesän 2014 kesäbiisejä löytyikin aivan valtavasti. Joka makuun jotakin.. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näillä mennään tämä kesä. Huikeita hyvänmielen biisejä kaikki.

1. U.G.H. : KIELLETTY LEIKKI
2. DIANDRA : PAHA POIKA
3. TITTA : MAAILMA LOPPUU TÄNÄÄN
4. TCT & JONTTE VALOSAARI : RANNALLE
5. INNA : COLA SONG (FEAT. J BALVIN)

Koska näiden viiden biisin repeatillä soittaminen voi kuitenkin viimeistään elokuussa alkaa puuduttaa, haluan kuulla mitä biisejä teidän korvissanne tällä hetkellä soi. Ja kuten mainitsin, täällä päässä kuunnellaan musiikkia laidasta laitaan, joten kaikki musavinkit otetaan vastaan.. ;)

Psst. Nämä Skullcandyt taisivat napata sydämen jos toisenkin, sillä Fashionstoresta ne myytiin saman tien loppuun, mutta myös nämä söpöliinit (*ei mainoslinkki) ovat aivan ihanat! <3

// I bought something cute for the summer.. Summer and hitsongs belong together and that’s why I decided to buy something new and floral from Skullcandy. They are amazing and I have a feeling that you guys will love them too..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.