YLLÄTYKSIÄ JUHANNUSNEIDOILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti kaikki ihanat juhannusneidot ovat nyt tietokoneen ääressä, sillä juhannukseksi käynnistän arvonnan, josta ei kauniita sävyjä, laadukkaita kosmetiikkatuotteita tai kesäfiiliksiä jää puuttumaan.

JOPOLLA KOHTI LUMENE-KESÄÄ-postauksessani tiedustelin teiltä jo hieman sitä, toivoisitteko arvontapalkinnoksi kestäviä kesälakkoja vaiko herkkiä huulipunasävyjä. Koska keskikesän juhlaa pitää juhlistaa kunnolla, päätin arpoa teille sekä setin Lumenen Gel Effect-lakkoja sekä Wild Rose Natural-huulipunia.

Tätä postausta kommentoimalla osallistut omien lempikynsilakkojeni, Lumenen Gel Effect-lakkojen arvontaan. Palkinto sisältää kolme eri Gel Effect-lakkaa, sävyissä Kasteenraikas, Tuulen suhinaa ja Perhosten leikkiä. Palkintoja arvotaan yksi setti. Osallistumisaika päättyy tulevana sunnuntaina klo 18.00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska haluan hemmotella mahdollisimman montaa juhannusneitoa pienellä lahjalla, arvon kaikki kolme huulipunaa Instagramini (@CURIOUSNOORA) puolella yksittäin. Löydät Instagramistani kuvan kolmesta huulipunasta ja jättämällä Instagram-kuvaani kommentin, jossa kerrot, minkä sävyistä haluaisit itsellesi voittaa, olet mukana kyseisen sävyn arvonnassa. Huulipunia arvotaan siis yhteensä kolme kappaletta. Osallistumisaika päättyy tulevana sunnuntaina klo 18.00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näiden juhannusarvontojen voimin toivotan teille kaikille kaunista ja vallatonta juhannusta. Muistakaahan osallistua myös Lumenen kesäkamppissivustolla kilpailuihin!

// Have you already fallen in love with Lumene’s summerproducts? I am. Gel Effect-nailpolishes and Wild Rose Natural-lipsticks are must-have-summerproducts.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.