SHOE-ERROR

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitä luulisi, että ne ovat mukavat jalassa. Nehän ovat niin matalatkin, eivät juuri matalammat edes voisi olla. Ne ovat eräältä lempparimerkiltäni, merkiltä, jota arvostan ja, johon olen tykästynyt kovasti. Niissähän on niin kauniita yksityiskohtiakin, peräti kultaisia.

Kengissä onkin vain yksi ongelma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niillä ei voi kävellä. Ja se jos mikä on melko oleellisen tärkeä seikka kengistä puhuttaessa.

Tiedostin toki tämän riskin nämä kengät ostaessani. Elämäni aikana en ole kovin moniin varvassandaaleihin törmännyt, jotka eivät aiheuttaisi varvasvälilleni valtavaa tuskaa. Elättelin toiveita, että nämä voisivat olla tämän kesän ihastuttavin kenkäpari, jotka jättäisivät jalkapöytään mahdollisimman vähän rusketusraitoja ja kaiken lisäksi näyttäisivätkin oikein ihanilta. Ei sittenkään. Tuo varpaiden väliin menevä systeemi (..mikäköhän se voisi viralliselta nimeltään olla?!) on niin kovaa muovia, että käveleminen tekee kipeää. Eli nyt kaikki linjoilla olevat niksipirkot huhuu, mikä avuksi?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja on niissä toki se toinenkin errorinsa. Se, että Suomen vähälumiseen kesään ne taitavat ainakin tällä hetkellä olla aivan liian hyvin ilmastoidut.

// My new sandals look so pretty and adorable, but for some reason, they aren’t as comfortable on my feet than I thought so.. And, for the Finnish summer (we had snow yesterday..) they might be even little bit too cool..


Posted in muoti and tagged by NOORA.