VALLOITTAVAA VALLILAA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

IMG_4387

Me olemme Vallila-faneja. Ihan valtavia Vallila-faneja jos nyt aivan tarkkoja ollaan. Työhuonettani koristavat joululahjaksi saamani Kamera-verhot, makuuhuoneessa nukumme violettien Kelohonkien katveessa ja herttainen Mon Amour on ilahduttanut kevättämme olohuoneessa, kun taas aiemmin tepastelimme olohuoneessa Pengerkatua. Vallila-vimma on valloittanut myös sisareni ja taitaapa Vallilaa löytyä tällä hetkellä myös tätini ja isoäitinikin luota. Oma äitini on sen sijaan vinkkaillut jo pitkään toivovansa ripauksen Lauri Tähkän Hehkua olohuoneeseensa ja vanhempieni vierashuoneeseen majoittuessani mieleni tekee jatkuvasti Jaffaa, kun värikästä huonetta koristavat herkulliset retropullot. Matin äiti puolestaan yllätti historiaa rakastavan Matin vaihtamalla Matin vanhaan huoneeseen palasen Pohjolaa verhojen muodossa.  Kyllä. Olemme todellinen Vallila-perhe.

Minä taidan kuitenkin olla tämän Vallila-perheen vallattomin tuuliviiri ja rakastan sitä, että tekstiilit vaihtuvat sesonkien mukaan. Kevään vaihduttua kesäksi olinkin siis hurjan iloinen juuri starttaavasta Re:fashionin ja Vallilan yhteistyökampanjasta. Keittiön yhteydessä oleva olohuoneemme kaipaa nimittäin nyt kesälookia ylleen.

IMG_4398

Mutta mikä jää ja mikä lähtee? Minulle on tärkeää, että sisustusta päivittäessäni pystyn suunnittelemaan mielessäni jo valmiiksi sen, miltä lopputulos tulee näyttämään. Aluksi onkin hyvä miettiä sitä, mikä vanhassa sisustuksessa vielä miellyttää ja mikä osa-alue kaipaa päivitystä. Itse olen tavattoman kyllästynyt tuohon limenvihreään sävyyn, joten olen niin iloinen siitä, että kampanjan myötä pääsen hieman päivittämään sisustustekstiilejämme. Vaaleat sävyt ja raikas turkoosi miellyttävät edelleen, joten näiden värien ympärille uusi värimaailma istuisi kauniisti. Eppu kuuluu kalustoon eikä huonekalujakaan nyt vaihdeta, mutta plussaa olisi, jos saisin uudet tekstiilit yhdistettyä kauniisti myös rakkaaseen kattokruunuuni, joka on seurannut minua ensimmäisestä omasta kodistani lähtien.

Miltä lopputulos sitten voisi näyttää? Kampanjasivullamme olevan Moodboard-ohjelman kautta pääsin jo visualisoimaan sitä, miltä uudistettu värimaailma ja uudet Vallila-tekstiilit voisivatkaan olohuoneessamme näyttää. Itse kokosin mielikuvani uudesta ilmeestä tämän näköiseksi kokonaisuudeksi. Lopputuloksen löydät myös täältä (klik!).

moodboardnoora

Rakastan tälläisiä suunnitteluohjelmia yli kaiken ja hei, pitäkäähän sisustusintoilijat hatuistanne kiinni, sillä minulla on teille hyviä uutisia! Suunnittelemalla Vallilan tuotteita apunasi käyttäen uuden lookin kotiisi Moodboard-ohjelmalla, sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi 300 euron Vallila-lahjakortti. Nyt sisustuskärpäset liikkeelle ja omaa moodboardia luomaan. Jaa valmis suunnitelmasi Facebookissa ystävillesi ja nappaa lahjakortti ääniä keräämällä itsellesi!

SIllä välin minä jään mietiskelemään, kuinka hyvin moodboardissanikin olevat Vallila-tuotteet sopisivatkaan olohuoneeseemme. Vallilan vasta jokin aika sitten avatusta verkkokaupasta voit sinäkin käydä ammentamassa inspiraatiota moodboardiisi, tilata tuotteita suoraan kotiisi tai tarkastaa lähimpänä sinua olevan Vallila-myyntipaikan sijainnin! Kun saatte moodboardinne valmiiksi, linkitelkää niitä ihmeessä myös tämän postauksen kommenttiboksiin, jotta pääsen ihastelemaan myös teidän suunnitelmianne, ja tietysti myös äänestämään niitä. Osallistumisaikaa on heinäkuun loppuun asti.

IMG_4385

Hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty, vai kuinka? Tulette vielä myöhemmin näkemään millaisen lookin olohuoneemme saikaan lopulta ylleen, kun tämä Vallila-fani pääsee kesälomallaan sisustuspuuhiin!


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.