VALMISTA VALLILALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Oi te tulittekin jo! Eppu, ei saa haukkua vieraille, tulkaa vain rohkeasti peremmälle. Ihanaa että tulitte käymään! Kukkia? Voi ei teidän olisi tarvinnut, mistä arvasitte, että keltaiset gerberat ovat lemppareitani! Istukaa alas, mutta kertokaa toki ensin mitä pidätte meidän uudistetusta olohuoneestamme..

IMG_4412 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen sitä mieltä, että kodinmuutosprojekti on hyvin onnistunut, jos ilmeen uudistamisen jälkeen ei tee enää mieli lähteä kotoa minnekään. Näissä sadepäivissäkin on siis ollut puolensa, sillä olen saanut hyvällä omalla tunnolla ihastella olohuoneestamme paikkansa löytäneitä Vallilan uusia tekstiilejä, jotka tekevät kodistamme  yhä entistä kodikkaamman ja meidän näköisemmän.

moodboardnoora

Kaikkihan alkoi siitä, kun esittelin teille jokin aika sitten olohuoneemme, joka kaipasi hieman päivitystä. Re:fashionin ja Vallilan kampanjasivustolta löytyvällä Moodboard-ohjelmalla kokosin ajatuksiani uudesta ilmeestä yhteen ja Vallila toteutti unelmani lähettämällä kampanjan tiimoilta valitsemani tekstiilit olohuonettamme piristämään. Kai te olette jo käyneet tekemässä sivustolla oman moodboardinne myös? Eniten ”tykkäyksiä” keränneen moodboardin tekijä voittaa nimittäin itselleen 300 euron Vallila-lahjakortin! Osallistumisaika jatkuu heinäkuun loppuun asti.

Mutta nyt takaisin olohuoneeseemme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Limenvihreä värimaailma sai siis väistyä raikkaan turkoosin tieltä (kurkkaa ”ennen-kuva” täältä!). Turkoosi värimaailma vei minut mukanaan ja ensimmäisenä rakastuinkin palavasti aqua-sävyisiin Mandariini-tyynynpäällisiin. Koska halusin säilyttää myös rakkaan kattokruununi, löytyi siihen sopiva teema niin uusista tyynyistä kuin myös Syvämeri-kuosista. Mustavalkoinen maailma sopii täydellisesti yhteen Mandariinin kanssa, ja ihanaa kontrastia kotiin luovat verhon ja maton käänteiset värit. Verhon pohja on valkoinen ja kuviot mustia, kun taas matto on pohjaväriltään musta ja kuviot valkoisia.

Vaikka olohuoneessa onkin nyt kahta eri printtiä, ne sopivat mielestäni kauniisti yhteen turkoosin sävyjen toimiessa mustavalkoisessa maailmassa tehostevärinä. Olen tähän kokonaisuuteen niin tyytyväinen, että en olisi voinut parempiin tuotteisiin päätyä. Mikä parasta, jopa poikaystäväni kehui kodin uuden ilmeen niin, että saan kuulemma jatkossakin vastata yksinäni kodinsisustamisesta. Kunhan kaikki tekstiilit ovat jatkossakin Vallilaa. Sopii minulle. Vallilan laadukkaita materiaaleja ja kuosivalikoimaa ei vaan yksinkertaisesti voi ylistää liikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_4428

No joko te nyt lähdette? Ihanaa, kun piipahditte kahvilla ja muistakaahan nyt kuitenkin käydä suunnittelemassa ennen lähtöänne omat moodboardinne ja laittakaa tilaukseen myös Vallilan kantisposti. Uutiskirjeen kautta saat nimittäin näppärästi tiedon sähköpostiisi niin alennusmyyntien alkamisesta kuin tapahtumista ja uusista kokoelmistakin! Ja ihania ideoita sisustukseen kannattaa käydä poimimassa muuten myös Vallilan uudesta verkkokaupasta. Hmmm.. minkäköhän huoneen kimppuun sitä seuraavaksi kävisi..

Nähdään taas pian, toivottavasti viihdyitte!

// I’m loving it! Vallila sent us some beautiful products and the updated look of our livingroom looks perfect in my opinion. I love the different shades of aqua. They also match beautifully together with the black&white Syvämeri-print. The new rug is soft and chic and the curtain is stunning. We love it. What about you?


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.