LUONTOÄITI HULLUTTELEE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Hahahaa, hauska vitsi luontoäiti, oikein naurattaa.

Sain Roosalta kesälomani ensimmäisenä aamuna tekstiviestin, joka meni suunnilleen näin: ”Räntää tulvillaan, on raikas kesälomasää..” Pomppasin ylös sängyn pohjalta valonnopeudella ja kyllä, mun ikkunani takana oli syksy. Mutta hyvät kesälomailmat ovat niin yliarvostettu juttu, bring it on räntäsade. Lähden muutenkin tänään etelään (.. Helsinkiin), joten ei haittaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA image(1) OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen oli kuitenkin vielä niin valloittava iltalenkkisää, että vedin tuoreimmat urheiluvaatevahvistukseni jalkaan ja lähdin nauttimaan kauniista ilmasta. Ulkona alkaa näyttää jo aivan juhannukselta. Kunpa pian alkaisi lämpötilojen puolesta myös tuntua siltä.

Nuo ovat muuten päheimmät Adidaksen treenipöksyt, jotka olen pitkään aikaan nähnyt. Eppu varmaan haluaisi samanlaiset, kun se teki hyvin selväksi, että ilman sen läsnäoloa ei housuja ainakaan kuvata.

Illalla luvassa postaus, jossa suunnitellaan olohuoneemme tulevaa muutosta. Stay tuned, sisustuskärpäset!

// These trainingpants from Adidas are so cool, that even my dog Eppu loves them. It didn’t want to move at all, when I tried to take pictures of them. Oh well, here’s my new pants, and Eppu. Both looking so adorable.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.