KESKIVIIKON KOTIKYLPYLÄ- VOITA LUMENEN TUOTTEITA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

1 10

Eilen illalla, kun matkalaukku oli pakattu ja oli hetki aikaa itselle, päätin viettää todellisen hemmotteluillan. Kun olin pieni, meillä oli saunavuoro aina torstaisin. Saunan jälkeen kiirehdittiin kotiin katsomaan Kotikatua ja juomaan kuppi teetä. Nykyään varsinkin talviaikaan olen ikionnellinen siitä, että kodistamme löytyy oma sauna. Saunan saa nopeasti lämpimäksi juuri silloin, kun itse haluaa ja sen lämpöön onkin ihana karata talvipakkasilla.

Saunahan nyt huutaa suomalaisuutta, mutta samankaltaisia, suomalaisia mielikuvia nousee välittömästi esiin puhuttaessa Lumenesta. Jo tuolloin pienenä äidin saunakorista löytyi Lumenen tuotteita, ja iloiten voin todeta, että samaisen merkin ihanuuksilla hemmottelin itseäni eilen päästä varpaisiin. Lontoon muotiviikoilla jos missä pitää olla freshinä ja ihon kunnon ylläpitämistä ei sovi unohtaa myöskään matkalla. Valitsinkin eilen matkalaukkuuni mukaan hyväksi havaitsemiani Lumenen tuotteita.

3 2

Ihoni kunto huononee joka talvi. Pakkanen, viima ja talviolosuhteet koettelevat varsinkin kasvojen ihoa, puhumattakaan siitä kuinka paljon kosteutusta esimerkiksi jalkani kaipaavatkaan. Matkustaminen rasittaa ihoa entisestään, joten keskityinkin koko tämän viikon ajan ihon kunnon ylläpitämiseen ja sen hellimiseen.

Kun tutustuin Lumenen tuotteisiin, oli ilo huomata kuinka paljon näissä laadukkaissa tuotteissa olikaan käytetty suomalaisen luonnon antimia raaka-aineena! Löysin tuotteiden joukosta esimerkiksi ihanantuoksuisen kiinteyttävän vartaloemulsion, joka sisältää karpaloiden siemenöljyä. Tuotteen käyttö auttaa edistämään ihon kimmoisuutta, mutta itse ihastuin tuotteen nopeaan imeytyvyyteen ja ennen kaikkea sen kosteuttavaan tehoon.

12

Vaikka ikää mittarissa ei vielä huimasti olekaan, jouduin jokin aika sitten tekemään runsaasti töitä sen eteen, että saisin kasvojeni ihon kuntoon. Stressi ja väsymys eivät anna armoa silmäpusseille ja ihon pienille virheille, joten ihonhoitotottumukseni menivät kerralla uusiksi. Sen lisäksi, että aloin panostaa veden juontiin, etsin jatkuvasti niitä minun iholleni täydellisiä tuotteita.

Olen nyt noin viikon ajan käyttänyt pääsääntöisesti Lumenen Bright Now-sarjaan kuuluvia tuotteita. C-vitamiinia sisältävät heleyttävät yö- ja päivävoiteet ovat olleet minulle nappivalinta ja niiden lisäksi olen ennen päivävoiteen levittämistä käyttänyt heleyttävää, kosteuttavaa ja ihon kiristelyä helpottavaa ravitsevaa tehohoitoa. Tuo herkullinen cocktail (kuva yllä) pitää sisällään niin lakkaa kuin karpaloakin, ja voi kuinka pehmoiselta ihoni tuon jälkeen tuntuukaan. Jos kaipaat kasvoillesi luonnollista hehkua ja hyvinvointia, voin lämmöllä suositella tätä suomalaisten raaka-aineiden houkuttelevaa cocktailia!

147

Ennen kaikkea tätä ja ennen kuin kotispani eilen kunnolla edes käynnistyi, oli aika poistaa päivän meikit kasvoilta. En ole juurikaan aiemmin käyttänyt Lumenen puhdistustuotteita, joten varsinkin näin herkkäihoisena kiinnostuin kovasti Lumenen hellävaraisesta puhdistusemulsiosta ja puhdistusvedestä. Laitoinkin tuon kaksikon testiin, ja minun oli suorastaan mahdoton valita suosikkiani. Puhdistusemulsio oli koostumukseltaan enemmän minun mieleeni, ja tuote poisti meikin kasvoilta viimeistä murua myöten, mutta puhdistusvesi jätti kasvot ennen näkemättömän raikkaiksi ja pehmeiksi. Vietinkin pitkän ajan pähkäillen sitä, kumpi tuotteista lähtee Lontooseen mukaani.

New Yorkin matkan ajan pärjäsin pelkästään Lumenen Cleansing Wipeseja, puhdistusliinoja käyttäen ja ajattelinkin turvautua niihin myös Lontoossa. Liinat ovat maailman näppärimpiä ja ne poistavat tehokkaasti meikin. Ehdoton luottotuotteeni! Nämä ovat huippuhyviä myös lentokoneessa istuskelua ajatellen. Kasvoille jää nimittäin ihanan raikas ja puhdas olo liinan käytön jälkeen, joten toisinaan turvaudun näihin koneessa, kun lentokoneen ilma saa kasvojen ihon nuukahtamaan.

8

Löytyikö kotikylpylästäni tuotteita, jotka ovat jo teillä olleet käytössä? Rakastan fiilistä, kun löytää itselleen uuden, juuri sen sinulle sopivan jutun, jota olet ehkäpä tietämättäsikin jo etsinyt. Nuo heleyttävät tuotteet veivät nimittäin sydämeni ja pian sinäkin saatat löytää itsellesi uusia luottotuotteita. Lumene haluaa Lontoon Muotiviikkojen kunniaksi hemmotella myös teitä ja löydätkin upean arvonnan täältä (klik!). Kampanjasivullamme arvotaan 50 euron arvoisia Lumene-tuotepaketteja. Ehkäpä juuri sinä voit pian laittaa oman hemmotteluhetken kotikylpylässäsi pystyyn. Muistathan muuten, että Lumenen matkassa pysyt näppärästi myös heidän Facebook-sivujensa kautta.

OSALLISTU LUMENEN TUOTEPAKETTIEN ARVONTAAN TÄÄLLÄ (KLIK!)

95

Tämä saunatonttu suuntaa kohta nokan kohti Lontoota, mutta pakko vielä kertoa teille joululahjasta, jonka sain äidiltäni! Saunahattu on meille saunan ystäville ehdoton hittijuttu. En ollut saunahatuista ennen tätä kuullutkaan, mutta hatun tehtävänä on siis suojata muun muassa hiuksia saunan kuumuudelta. Pidennyksien käyttäjänä olen huomannut hatulla olevan ihan oikeaa vaikutusta! Värikäsitellytkään hiukset eivät vaurioidu vaikka saunan lämmöstä nautiskelisi useastikin, ja samalla hattu suojaa toki myös korvia ja päätäkin. Kerrotaanpa tämän ehkäisevän myös saunanjälkeistä päänsärkyä.

Nyt ovat siis mieli ja keho valmiina Lontoota varten ja matkalaukkuun on pakattu tuotteita, joiden avulla look pysyy virkeänä hektisten muotiviikkojen kiireissä.

// Yesterday it was time for relaxing. My little homespa was perfect for that and now I feel so energetic for the Lonfon Fashion Week. I found some amazing Lumene’s products for the trip, which are just perfect for my skin. London I’m ready for you!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.