LAPSUUDEN AALLOILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA P5020676-800x298

Olipa kerran puu, suuren suuri puu, joka kannatteli minua vahvoilla oksillaan. Nimesin sen Unipuuksi. Unipuu seisoi vahvoilla juurillaan järven rannassa Jalavaniemen leirintäalueella, lapsuuteni kesien maisemissa. Puu ja leirintäalue sijaitsivat vain jokusen kilometrin päässä Iittalan lasituotteiden synnyinseuduista.

P5020716-800x1066

Kun aloin ideoida toteutustani Iittalan ja Re:fashionin yhteistyökampanjaa varten, palasin näiden kolmen Aalto-maljakon innoittamana niin vahvasti takaisin lapsuuteeni, että halusin luoda niiden avulla jotakin uutta ja ennennäkemätöntä. Lopputuloksena kokosin kolmesta erikokoisesta Aalto-maljakosta kollaasin, jolla avaan teille oven lapsuuteni maisemiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarinani päähenkilöksi valitsin Nuuskamuikkusen, lapsuuteni sankarin, joka kollaasissani kipuaa tikapuita pitkin lammelle kalastelemaan eväitä. Viime syksynä poisnukkunut vaarini opetti minut kalastamaan. Hän kertoi milloin tuulet ovat suotuisat lahnojen kalastamiseen ja kuinka syöttimatoon pitää sylkäistä hyvän onnen tuomiseksi. Kalastaminen oli vähän niin kuin se ”meidän juttumme”. Nuuskamuikkusen lammessa uiskentelee nyt vain miljoonakaloja, mutta ajatuksissani voin edelleen palata niihin hetkiin, kun vaarin kanssa narrasimme yhdessä kaloja ja kiljuimme riemusta kun eräänkin kerran mato-onkeemme nappasi ankerias. Pikku-Roosakin säikähti saalistamme niin, että luuli meidän napanneen merihirviön. Lopulta merihirviö tosin pääsi karkuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotta kollaasini ei olisi vain tarina menneisyydestä, toin sen mukanani nykypäivään maljakoiden kausivärejä käyttäen. Omenanvihreä maljakko on herkullinen väriläiskä sisustukseen ja kuinka kauniisti se sopiikaan vaaleansinisen, hieman suuremman maljakon kaveriksi. Pienin maljakoista, Sateeksi nimetyssä sävyssään, kätkee sisuksiinsa valokuvan. Valokuvan, jossa minä ja pikkusiskoni istumme Unipuun vahvaakin vahvemmalla oksalla. Kolmen maljakon kollaasi on yhdistelmä lapsuuttani, rakkauttani luontoa ja eläimiä kohtaan, maustettuna ripauksella muistoja ja nykypäivää. Iittalan Aallot ovat olleet osa elämääni lapsuudesta asti aina tähän päivän saakka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aalto-maljakon muotoilu on ajatonta. Haluat sitten palata lapsuutesi aalloille tai asettaa modernissa kodissasi leikkokukkakimpun ikinuorekkaaseen klassikkoon, on Aalto sinun valintasi. Voit kertoa sillä juuri sinun tarinasi.

Ja juuri siihen sinulla on nyt mahdollisuus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VOITA 200 EURON IITTALA-LAHJAKORTTI:

Ota kuva omasta Aalto-maljakostasi. Onko maljakossasi kukkia vaiko karamelleja vai oletko kenties keksinyt sille aivan erityisen käyttötarkoituksen? Instagramissa kuvansa jakaneiden kesken jaetaan nimittäin 5 kappaletta 200 euron lahjakortteja Iittalaan.

Toimi siis näin:

1) Ota kuva Aalto-maljakostasi ja jaa kuva Instagramissa. Merkitse kuvaan @iittalaofficial sekä #aaltomaljakko.

2) Osallistumisaikaa on 30.5.2014 asti.

3) Kampanjasivulta löydät linkit bloggaajien tekemiin Aalto-postauksiin sekä Aalto-kilpailuun osallistuneiden kuvasatoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iittalalle suuri kiitos näistä upeista sisustuselementeistä. Nämä maljakot tulevat matkaamaan mukanani myös tulevissa seikkailuissani. ♥

Miljoonakalan poikaset uiskentelivat maljakossa vain muutaman päivän ajan oikean akvaarion ollessa remontissa. Huomioithan, että kalat tarvitsevat ympäristökseen akvaarion suodattimineen.


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.