NOORAN & EMPUN JUHLALOOKIT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Sateinen ilma varjosti hieman lauantain juhlahumua, ja itsekin jouduin viime tingassa vaihtamaan ihanan kesämekkoni pitkiin puntteihin ja puseroon. Tämä vilukissa ei nimittäin astu jalallaankaan ulos kesähepenissä tuollaisessa säässä. Kesä tuo onneksi mukanaan vielä paljon tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa pääsen uutta kukkamekkoanikin ulkoiluttamaan. Lauantain juhlat juhlittiinkin tällä kertaa asussa, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin- tästä mukavammaksi ei enää juhlalook voi muuttua!

// On Saturday, we celebrated the ones who graduated from school and even though the weather was rainy and cloudy, we had a great day! Me and my cousin Emilia, were both wearing flowers in our hair even though our outfits looked so different. I was wearing pants and Emilia was wearing a beautiful dress -in my opinion, both of these styles are perfect for the graduation party!

IMG_3822 IMG_3846 IMG_3830

Juhlimme lauantaina molempia serkkujani, sillä ihana kukkaisneito Emilia täytti 20 vuotta ja toinen serkuistani valmistui ammattiin. Mätsäsimme hyvin syntymäpäiväsankarittaren kanssa yhteen, kun molemmat olivat koristelleet hiuksensa kukkasin. Muuten juhlatyylimme poikkesivat melkoisesti toisistaan ja nämä asukuvat toimivatkin hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka erilaisissa juhlatyyleissä voikaan kesäjuhlia viettää.

IMG_3800 IMG_3826

Emilia näytti aivan huikaisevan kauniilta vihreässä pitkässä mekossaan, jota koristi hauskannäköinen pitsiyksityiskohta. Mekko korosti kauniisti Emilian upeaa pitkää vartta ja kukkaset hiuksissa viimeistelivät keijukaismaisen tyylin.

Omat housuni ostin pienoisen asukriisin vallitessa perjantai-iltana Ideaparkin Gina Tricotista. Piti oikein hintalapusta tarkistaa, että kyseessä eivät ole yökkärin housut, nämä housut sopisivat nimittäin melkoisen hyvin myös yöpuvun alaosaksi. Hauskat pilkkupöksyt olivat supermukavat jalassa ja värimaailma istui tyyliini täydellisesti. Juhlavuutta omaan tyyliini toin kultaisilla asusteilla sekä tuolla hurmaavalla Glitteristä ostamallani ruusupannalla.

IMG_3810IMG_3818IMG_3802

Kas tässä siis kaksi kovin erinäköistä, kovin eri-ikäistä ja kovin eri tyylistä serkusta kukkia hiuksissaan. Nuo kukkakoristukset ovat valloitaneet ainakin minun sydämeni ja sen täydellisen ja mahdollisimman luonnollisen kukkapannan etsintä jatkuu edelleen. Mikäli joskus menen naimisiin, haluan juhlia häitäni kukkaseppele päässä. ♥

// Two cousins, two different styles. Which one is closer to your own style?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.