KESÄTIISTAIN RUOKAPÄIVÄKIRJA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hirveen kivat hellekelit olleet viime aikoina, vai mitä? Vettä tulee jälleen kaatamalla ikkunan takana ja minä vaihdoin iltalenkin sohvan nurkassa kököttämiseen- kuluuhan se ilta onneksi näinkin. Postailun ohessa olen sulatellut ensimmäistä settiä uusia perunoita ja silliä vatsassani. Kesäherkut ovat tehneet nyt vahvasti comebackin ja ensimmäiset uudet perunat suorastaan sulivat suussa.

Ihan vain piruuttamme söimme ulkona, parvekkeellamme, kesän kunniaksi. Hetken aikaa siellä jopa tarkeni, mutta melko nopeasti kipittelimme takaisin keittiön pöydän ääreen. Lomakammassani alkaa olla jo niin vähän piikkejä jäljellä, että Pekka Poudan olisi syytä alkaa povata kesää saapuvaksi. Menee vähän fiilis kesäloma-aamujen aamukahvista parvekkeella, jos kädessä pitää olla lapaset, ettei vilustu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusien perunoiden rinnalle kuuluu luonnollisestikin silli, mutta postauksen päätin kesäherkuistamme kirjoittaa vain ja ainoastaan tuon salaatin vuoksi. Raikas kesäsalaatti syntyi tuoreista raaka-aineista ylläolevan ohjeistuksen mukaan. Kyllähän se hieman lompakkoa kirpaisi, kun rasia suomalaisia mansikoita maksoi kirjaimellisesti mansikoita, mutta kyllä kannatti.

Ne maistuivat kesältä.

// My fresh and delicious summermenu for this lovely Tuesday: The best summersalad is made of strawberries, lettuce, cucumber, tomatoes, cheese, basilica and cantaloupe. Try it, I promise that you won’t be disappointed.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.