SHOPPAILEMAAN HUOMENNA?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Huomenna, torstaina 15.5., löydät minut kevätuutuuksien ääreltä. Ideaparkin Vero Modassa vietetään nimittäin Pukeutumisiltaa, jonne myös minut on kutsuttu paikan päälle. Illan ajan saat kaikista normaalihintaisista Vero Modan, Piecesin ja Jack&Jonesin tuotteista -20%:n alennuksen. Vero Moda tarjoaa myös yllärin yli 50 eurolla ostaneille ja he, jotka shoppailevat Jack&Jonesilla yli 100 eurolla, saavat lahjaksi myös kuulokkeet.

Itse aion metsästää tapahtumasta mekkoa, joka ratkaisisi kerralla kaikki asukriisini koskien kesän juhlia. Tapahtuma alkaa klo 19.00 ja aion olla heti ensimmäisten joukossa löytöjä tekemässä. Tulehan moikkailemaan jos bongaat minut sieltä mekkorekkien ääreltä!

IMG_3501 IMG_3511 IMG_3496

Kevään kunniaksi kaivoin vaatekaapistani esiin Vero Modan bleiserin, joka on yksi niistä vaatteista, jotka ovat kestäneet kovaa käyttöä jo vuosien ajan. Muistan edelleen myös sen, milloin tuo bleiseri on ostettu. Olin bongannut samaisen takin Hullujen Päivien kuvastosta 10 euron hintaan ja päätin, että minun oli saatava se. Onneksi olin tuolloin lukiossa keskustassa ja koulumatkan varrella kävin nappaamassa takin itselleni. Kyynärpäätaktiikkaahan se vaati, mutta kyllä kannatti. Tuon jälkeen ei yhtä hyvin istuvaa bleiseriä ole vastaan tullut. Ja tästähän on siis jo miltei kymmenen vuotta aikaa.

IMG_3507 IMG_3492 IMG_3489

Tarkkasilmäisimmät saattoivatkin jo huomata, että päivänasuun mahtui maanantaisen shoppailureissuni saldoakin. Kevään keltainen pusero tuo väriä tavanomaiseen rentoiluasuuni ja minulla on vahva epäilys siitä, että tuon mukavampia farkkuja voi olla mahdoton löytää. Metsästys kannatti ja vihdoin löysin täydelliset boyfriendit!

Huomenna kannattaa tulla siis täydentämään sitä omaa kevätvaatekaappia alennetuin hinnoin. Toivottavasti törmäillään! ♥

// The yellow shirt with the lightblue boyfriend-jeans looks so cute! The new jeans are the most comfortable jeans ever and the chic black blazer makes the look complete. Spring is in the air (and also in my closet). What do you think of my outfit?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.