AARREJAHDISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KAULAKORU / NECKLACE GINA TRICOT   PAIDAT / SHIRTS BIKBOK
FARKUT / JEANS GINA TRICOT TOPIT / TOPS BIKBOK
BRALETTE GINA TRICOT

En muista, koska olisin viimeksi käynyt shoppailemassa. Siis shoppailemassa sillä tavoin, että hengailisin kauppakeskuksissa pidemmän aikaa kiertäen läpi myymälän toisensa jälkeen ja poiketen välissä kahvilaan lepuuttamaan jalkojani. Toissapäivänä kävin kuitenkin seikkailemassa niin Koskikeskuksessa kuin Ideaparkissakin ja kannoin mukanani ostoksia kotiin useammastakin eri liikkeestä. Nyt pääsemmekin siis yhdessä mylläämään ostospussukoideni sisältöä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koskarin Bikbokista bongasin parikin eri tarjousta. Kauniin mallisia toppeja kotiutin kahdessa eri värissä (9,95€/ 2 kpl) ja nähtyäni jotakin keltaista paitarekkien joukossa, kiikutinkin vähän kuin huomaamattani  samassa jo pari pitkähihaistakin kassalle (12,95€/ 2 kpl). Ginasta löysin nyt ne _täydelliset vaaleansävyiset boyfriendit_, joista ehdinkin jo haaveilla aiemmin tällä viikolla. Ostoskassiini löysi tiensä myös maailman herttaisin bralette, joka ei rokottanut lompakkoakaan kuin pari euroa kun taas pieni sievä kullanvärinen euron kaulakoru on roikkunut nyt jo pari päivää kaulallani (gotta love the sales..).

Vaatteiden lisäksi löysin myös jotakin, jonka hankkimista olinkin jo ehtinyt pitkän aikaa miettiä. Luettuani läpi Khaled Hosseinin Leijapojan ja Tuhat loistavaa aurinkoa, halusin ehdottomasti lukea myös Hosseinin uutukaisen. Voi kunpa tänään olisi sateinen ilta, jotta saisin hyvällä omalla tunnolla viettää illan Ja vuoret kaikuivat-opuksen parissa. Onko joku teistä jo tämän kirjan lukenut?

Erinomaisia hankintoja, I must say, eikä yhtään heräteostosta!

// My treasures! Look I what I got! I went shopping on Monday and I found pieces which I have been looking for a while now. The perfect jeans, a bralette and some cute tops and shirts for summer. Money well spent, if you ask me. Let’s hope that it’ll rain tonight, so I can spend the evening inside reading the new book..


Posted in muoti and tagged by NOORA.