TUOKSUVAN TUOTEPAKETIN ARVONTA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Istahdetaanpa vielä hetkeksi äitienpäivän aamukahvipöytään. Minun äitini on ihana. Mami ansaitsee niin paljon hemmottelua ja halauksia, että sanat eivät edes riitä kertomaan kuinka paljon äitiä rakastankaan. Annoin äidille lahjaksi kirjan, jonka omistuskirjoitukseksi raapustin seuraavanlaisen tekstin: ”Hänelle, joka inspiroi minua tässä maailmassa eniten”.

Aamukahvipöytämme oli tänä vuonna erityisen spesiaali. Sen lisäksi, että pöytäämme koristi valtava käpykakku, sain tutulta yhteistyökumppaniltani Hillstrands.comilta lähetyksen, josta esiin paljastui erityisen hyväntuoksuisia aarteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klinta&Co:n orgaaniset tuoksukynttilät ovat visuaalisesti äärimmäisen tyylikkäitä. Kynttilät sopivat ulkoasunsa puolesta kotiin kuin kotiin ja valtavasta tuoksuvalikoimasta jokainen löytää varmasti juuri itselleen sen täydellisimmän tuoksun. Tämän lisäksi näillä kynttilöillä on eräs erityinen ominaisuus. Palaessaan ne tuottavat nimittäin öljyä, joka soveltuu erinomaisesti kosteusvoiteeksi. Esiin on nostettava myös kynttilöiden suloiset tuoksut. Monet tuoksukynttilät ovat omaan nenääni aivan liian imeliä ja voimakkaita, mutta näiden kynttilöiden kotiin luoma tuoksu on raikas ja miellyttävä, sellainen joka ei häiritse, mutta tuoksuu juuri siltä, miltä kynttilän kyljessä oleva tuoteteksti lupaakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamiaispöydässämme tuoksui viime sunnuntaina niin suloisien kielojen tuoksu kuin shamppanja ja jasmiinikin. Hillstrands oli lähettänyt äidilleni nimittäin äitienpäivälahjoja useammasta eri Klinta&Co:n tuoteperheestä. Kynttilöiden lisäksi äitiä ilahdutti eritoten jasmiinintuoksuinen vartalovoi, jossa tuoksui kesä. Vartalovoi pääsi heti testiin ja me molemmat rakastuimme siihen välittömästi. Sen lisäksi, että pehmeä tuoksu oli huumaava, voide kosteutti ihon pehmeäksi ja hyvinvoivan tuntuiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotta sinäkin pääsisit tutustumaan näiden herttaisten tuotteiden ja tuoksujen maailmaan, Hillstrands.com haluaa arpoa blogissani yhden Klinta&Co-tuotepaketin. Näin osallistut herkullisen tuotepaketin arvontaan:

VOITA KLINTA&CO-TUOTEPAKETTI:

1. Hillstrands.com haluaa jatkossa laajentaa Klinta&Co-tuoksuvalikoimaansa ja kaipaa nyt sinun apuasi. Klikkaa tästä ja valitse kattavasta tuoksuluettelosta oma suosikkituoksusi.

2. Jätä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentti, jossa kerrot mikä luettelossa olevista tuoksuista on suosikkisi. Suosituimmat tuoksut valitaan tämän kyselyn pohjalta myyntiin verkkokauppaan, jonne kyselyyn vastanneet saavat vielä myöhemmin alekoodin!

3. Osallistumisaika alkaa nyt ja kestää 23.5.2014 klo 23.59 asti.

4. Osallistuneiden kesken arvotaan Klinta&Co-tuotepaketti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äiti ja minä kiitämme Hillstrandsiä siitä, että he tekivät äitienpäivästä entistä suloisemman tuotteillaan. Haluan vielä lähettää samaiselle verkkokaupalle ylistäviä terveisiä siitä, kuinka upeasti tuotteet olikaan pakattu. Kun jokainen tuote on erikseen pakattu silkkipaperiin, ei paketti sisällä ainoastaan tilattuja tuotteita vaan myös ripauksen luksusta arkeen. Tätä verkkokauppaa voin suositella teille koko sydämestäni.

Postauksessa esitellyt tuotteet blogin kautta saatuja. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.

// We spent an excellent Mother’s Day with my mun on last Sunday. I love my mom so much and I was so happy, when Hillstrands.com wanted to send us some gifts for the Mother’s Day. Klinta&Co’s candles are amazing. They look chic and smell so fresh, these products are perfect for any occassion!


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.