KARVAKORVAT KEHÄSSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eppu-ikävissäni löysin kameran kuvasatoa läpikäydessäni kuvasarjan, jota täällä blogin puolella ei vielä olekaan näkynyt. Sillä välin, kun meidän Epi viettää parin viikon kevätlomaansa maaseudun rauhasta ja seikkailuista nauttien, pääsette Epun kuulumisien sijaan kurkistamaan fiiliksiä viikon takaisesta Tampereen Kansainvälisestä Koiranäyttelystä, jossa meidän laumamme nappisilmäinen söpöliini Igor käväisi skabailemassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen käynyt useampanakin keväänä Tampereen Kansainvälisessä Koiranäyttelyssä perheeni kanssa. Jopa silloin, kun perheessämme ei edes asustanut omaa koiraa. Olemme kaikki todella eläinrakkaita ja koiranäyttelyssä käynti oli meille tytöille varsinkin aina yksi kevään kohokohdista, kun pääsimme näkemään kerralla melkoisen määrän karvaturreja. Voi sitä onnen päivää, kun pitkän haaveilun jälkeen perheeseemme sitten vihdoin muutti pieni karvaton pallero nimeltään Roope.

Tapahtumahan on aivan valtava ja paikalle saapuu lajiensa huippukoiria ympäri maailman. Igor on meidän koiristamme ainokainen, joka näyttelyssä silloin tällöin käy ja tälläkin kertaa pitkäkoipi pärjäsi kehässään oikein hyvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sillä välin, kun Roosa ja Igor odottelivat omaa vuoroaan, minä kiertelin näyttelyssä olevia myyntikojua, joista täytyi tietysti hankkia kotiin jääneille kannustusjoukoille tuliaisia. Tarkoituksenani oli ikuistaa teille enemmänkin koiruuskuvia hallilta, mutta en halunnut häiritä koiria (ja heidän omistajiaan) tunkemalla kameraani niiden naaman eteen. Mikäli olette koiranäyttelyissä käyneet, tiedättekin varmaan, että näyttelyyn saapuneiden koirien ympärillä käy melkoinen kuhina, kun omistajat trimmaavat, harjaavat ja puunaavat koiriaan kuntoon. Vaikka kovasti olisikin tehnyt mieli jäädä koiria rapsuttelemaan, koin parhaaksi pysytellä taustajoukoissa.

Itse en ole näyttelyissä käymisestä mitenkään kovin innostunut, ja monirotuisen pörröpään omistajana en kehään kipittelemään edes pääsisi (jos sen sijaan haettaisiin maailman persoonallisimman näköistä koiraa niin ehkä sitten..). Näyttelymaailmaa oli kuitenkin jälleen hauska käydä kurkistamassa ja meidän tupsukorva oli enemmän kuin tyytyväinen sille tuliaisiksi kiikuttamiini herkkuihin.

Napatkaapas tästä koiramainen menovinkki ensi kevättä ajatellen talteen! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Dogs! Dogs! Dogs! Last weekend I visited Tampere International Dog Show and as you can see, it was all about the dogs. My little sister’s Italian Greyhound Igor took part in the show and during the day I got to see a lot of dogs. What a fun way to spend your Saturday!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.