PAITAPANIIKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

CANDC

* ei mainoslinkkejä

Täällä istuskellaan jälleen koneella suurien kysymysten äärellä, kun törmäsin Nelly.comissa aivan mielettömän kivannäköiseen puseroon. Enää pitäisi valita, että klikkailisinko ostoskoriin mustan, valkoisen vaiko pinkin version paidasta ja pähkäilyjäni helpottaakseni, kokosin paidan ympärille keväisen asun, jonka pukisin koska tahansa ylleni.

PAITA / BLOUSE: NOTION 1.3 VALKOINEN (WHITE), PINKKI (PINK), MUSTA (BLACK)

KENGÄT/ SHOES: ADIDAS  KUULOKKEET/ HEADPHONES: MOLAMI  LAUKKU/ BAG: MICHAEL KORS  AURINKOLASIT/ SUNGLASSES: CATWALK 88

Kollaasin kokoamisesta ei ollut mitään apua. Nellyllä surffaillessani iski verkkokalvoille nimittäin semmoinen määrä himotuksia, että paidan lisäksi voisin laittaa koko asun tilaukseen. Minkä ihmeen takia tuon Michael Korsinkin täytyy jatkuvasti tuoda markkinoille toinen toistaan ihanampia juttuja!?

Auttakaa te, pitäisikö vain tylsistellä ja laittaa tilaukseen musta paita vaiko hempeillä ja pukeutua keväällä pinkkiin?

// My wishlist for the spring. Especially that gorgeous shirt from Notion 1.3. But in which color?


Posted in muoti and tagged by NOORA.