IHMISEN PARHAAN YSTÄVÄN YSTÄVÄNPÄIVÄ

8716406B-1FE9-4916-ACBA-FB0907ADFB04 397E7E6B-2257-4224-B105-CD11D2120849 36AF609C-50FE-4EDF-8BE7-48C5CD0AEA70

Ihmisen parhaan ystävän ystävänpäivä ei tänä vuonna ollut kovinkaan ratkiriemukas. Kotiin kannettiin iltapäivällä väsynyt ja pökkyräinen pörriäinen, jonka tassuun oli operaation vuoksi kiedottu hurmaavan vaaleanpunainen, punaisilla sydämillä koristeltu side. En tiedä osasiko Eppu arvostaa tuota yksityiskohtaa, mutta omistajan suunpielet se nostatti hymyyn. Parhaasta ystävästämme oli pidetty todella hyvää huolta.

Teimme täysin oikean päätöksen viedessämme Epun Hervannan eläinlääkäreiden luokse. Epulle ei oikein koskaan ole muodostunut sitä ”omaa eläinlääkäriä”, jonka puoleen aina kääntyisimme (syynä muun muassa se, että suurin osa Epun lääkärikäynneistä on ollut päivystyskeikkoja) ongelmien kohdatessa, mutta nyt tiedämme minkä eläinlääkäriaseman parkkipaikalle meidän automme kurvaa, jos/kun Epulla jotain ilmenee. Palvelu oli ystävällistä ja ennen kaikkea hoitoa sai nopeasti, vaikka kyseessä oli näinkin yllättävä tilanne. Tiistaina Eppu kävi näytillä, kun kivun syytä selviteltiin ja jo seuraavalta päivältä löytyi toimenpideaika. Vakuutus harvoin korvaa koirien hammaslääkärikäyntejä, joten toki arvostimme myös sitä, että hyvää hoitoa sai edulliseen hintaan. Kun Eppu edellisen kerran oli hammasoperaatiossa, lasku oli 750 euroa ja nyt loppusummaksi muodostui alle 300 euroa. Voimme lämpimästi suositella tätä eläinlääkäriasemaa muillekin, me aiomme ainakin jatkossa käydä täällä.

DBF3AC4D-80A2-4C9D-B40C-2053AEAE9EF0

Kerroinkin Epun mystisestä kipuilusta jo aiemmin ja suusta tosiaan löytyi tulehtunut, hieman jo heiluvakin takahammas, joka piti poistaa. Samalla poistettiin hammaskiveä, joka tuntuu Epullamme olevan ikuisuusongelma. Olemme kuitenkin jo jonkin aikaa harjanneet Epun hampaita ahkerasti ja tästä saimme kehuja, kovasti hammaskiveä ei aktiivisen harjauksen ansiosta ollut vuoden aikana muodostunut. Nyt täytyy keskittyä tosin vielä enemmän takahampaiden harjaamiseen. Eppu alkaa pikkuhiljaa olla taas oma itsensä, toki poistokohtaa täytyy vielä huuhtoa ja kipulääkettäkin antaa. Peukut pystyyn, että toipuminen sujuu ongelmitta.

Epun tilanteesta tietämättä, olin ostanut Matille jo pari viikkoa sitten ystävänpäivälahjaksi Disneystoresta päivän teemaan kovin hyvin sopivan mukin. Meidän ystävänpäivämme oli siis koiruuksia täynnä. Nyt kohti parempaa perjantaita!

64BD790A-7D00-46E1-A125-853A6EA6F21D


Posted in and tagged , , , by NOORA.