VAPPUMEIKIN KOLMEN KOPLA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaoin vapunaattona Instagramissa kuvan bileillan meikistäni, jota olin tosin kuvaa ottaessa tehostanut vielä huulten sokeroinnilla. Tämä munkkihamsteri söi nimittäin melkoisen monta munkkirinkilää vapun aikana ja naama oli kerran jos toisenkin sokerikuorrutteen peitossa.

Meikkipussistani löytyy tällä hetkellä melkoinen kolmen kopla, jota hyödynsin myös vappumeikkiäni tehdessä. Lontoon Muotiviikoillehan saimme Iinan kanssa matkaamme mukaan Lumenen tuotteita, joista valtaosasta on tullut osa elämääni. Ihan oikeasti. Kun päivittäiseen meikkituokioon löytää ne luottotuotteet, jotka sopivat herkälle iholle ja silmille, ovat laadukkaita ja kestäviä ja vielä kaiken lisäksi hinnaltaan lompakolle sopivia, mitä sitä suotta tuotteita vaihtelemaan. Noora tykkää ja kovasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yllä olevassa kuvassa tämänhetkiset supersuosikkini. Minä, joka en koskaan tule saamaan ripsienpidennyksiä (herkät silmät ja ripsiliima eivät ole toimiva kombo..) olen ollut aivan pähkinöinä siitä, että Lumenen Length Serum Mascara saa ripseni nousemaan kohti kevätaurinkoa samalla tehden niistä omaan makuuni tarpeeksi paksut. Ripsari ei varise, se kestää hyvin pitkänkin päivän ja näyttävyyttä saa aikaiseksi jo parilla kerroksella. Tykkään.

Ennen Lontoon matkaa kirjoittelin jo pienen ylistyspostauksen Lumenen Intense Linereista, hohderajauskynistä, ja edelleen vannon näiden nimeen. En ole ikinä, en IKINÄ, törmännyt näin kestävään nestemäiseen rajauskynään, joka kaiken lisäksi tuo pilkettä silmäkulmaan. Itse rakastan tuota sävyä Grey Crystal, mutta tummempaa rajausta varten sarjasta löytyy myös sävy Intense Black. Kattavamman postaukseni hohderajauskynistä voit lukaista täältä.

Sitten huulipuniin! Vihdoin tämäkin mimmi on alkanut ymmärtää huulipunien päälle. Raspberry Miracle-sarjan punat ovat suosikkejani tällä hetkellä jo pelkästään senkin vuoksi, että huulipunia käyttämällä ovat alati rohtuvat huuleni pysyneet paremmassa kunnossa. Sävy ”Niityllä” on herkkä ja tyttömäinen, mutta tarpeeksi intensiivinen voimakkaaseen huulimeikkiin. Seuraavaksi aionkin opetella vielä rajaamaan huuleni..

2

Tässä kohtaa on varmaankin hyvä mainita, että vaikka tuotteet olenkin blogin kautta saanut, postaus kumpuaa vilpittömästi sydämestäni ja innostuksestani näitä tuotteita kohtaan. Minä tykkään ja veikkaan, että niin tykkäisit sinäkin. Tynkäripsiset napatkaahan ainakin tuo ripsarivinkki talteen, ette tule katumaan. ;)

Nyt huuliin punaa ja kohti tiistaipäivää! <3

| INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA |

// Last week we celebrated the First of May here in Finland and this was my ”partylook”! To create this chic look, I used Lumene’s cosmeticproducts, which are my absolute favourites at the moment. They are high-quality-products made in FInland, which are easy to use, are suitable for my sensitive skin and eyes and Lumene has so many different products to try out. Me loves. Very much.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.