VAPPUKUVINA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sydämeni jätti varmaankin pari lyöntiä aamulla välistä, kun selasin peiton alla Instagramia ja _aivan liian monessa instakuvassa_ oli LUNTA tai LOSKAA. Hyppäsin sillä sekunnilla ikkunan eteen ja huokaisin helpotuksesta, kun maassa ei ainakaan tällä suunnalla Tamperetta ollut hiutaleen hiutaletta. Huh.

Vappuaatto vierähti ohi kippistellen ja hyvästä seurasta nauttien. Aurinkokin ehti pilven takaa mukaan vappurientoihin ja tänä aamuna oli varsin mukava fiilis herätä toukokuuhun, ensimmäiseen kesäkuukauteen minun kalenterini mukaan. Loska ei millään tavoin olisi näihin fiiliksiin sopinut, onhan ensi kuun jälkeen jo heinäkuu.

image kopio 2

Maistoin eilen elämäni ensimmäistä kertaa tippaleipää ja olinpa edellispäivänä dipannut hiusten latvatkin vappufiiliksiin sopiviksi. Kuvissa tuo dippailun tulos ei niinkään pääse oikeuksiinsa, mutta luonnonvalossa aiemmin niin kovin kellertävät latvani hohtavat kauniisti jäistä pinkin sävyä. Dippailuun käytin L’Oréal Parisin Soft Rose-sävytettä (*saatu), joka kestää hiuksissa jopa kolme pesua. Täydellinen hoitovoide hiuksille, joka jättikin hiukset todella pehmoisiksi ja hyvinvoivan näköisiksi. Erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluaa hieman hullutella ja testata jotakin uutta.

Platinablondille tuolla sävyllä saisi taatusti herkullisen vaaleanpunaisen lopputuloksen, itselläni väri tarttui nimittäin parhaiten raidoittujen hiusteni vaaleimpiin osioihin. Purkista riittää hoitovoidetta useampaan käyttökertaan, joten vaaleanpunaisia hiuskiehkuroita saattaa tässä blogissa näkyä vielä myöhemminkin..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vapaapäivä jatkuu vielä viimeisten munkkirinkilöiden äärellä. Hihii, huomenna onkin taas jo perjantai ja viikonloppu kolkuttelee ovella. Mahtavia tälläiset arkipyhät!

// It’s First of May! It’s beginning to look like summer! Yesterday we celebrated Mayday in good company and by enjoying delicious food. Because of this colorful happening, I decided to try out L’Oréal’s Soft Rose-conditioner, what do you think of the outcome? Kippis!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.