HUULIPUNABAARIKÄRPÄSENÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun pikkunoora vieraili nyt jo edesmenneen isoäitinsä luona, vierailu huipentui usein siihen, että esiin kaivattiin postimiehen kotiin kiikuttama Yves Rocherin esite. Usein tuosta lappuja ja lipukkeita tulvivasta kirjekuoresta löytyi myös arpalipukkeita tai tuoksunäytteitä, joihin sitten yhdessä mummun kanssa tutustuttiin. Yves Rocherista minulle tuleekin aina välittömästi mieleen juuri nuo hetket, ne aukirullattavat arpalipukkeet ja se pienen tytön onni, kun mummu antoi mainosten välistä kotiinviemisiksi vaikkapa tuoksunäytteet, joiden ympärille sitten saatoimme kotiin päästyämme Roosan kanssa laittaa oman pikku kosmetiikkaputiikin pystyyn leikkien merkeissä.

Minulla ja Yvesillä on siis melkoisen pitkä yhteinen historia takanamme. Suhteemme on matkan varrella tosin muuttunut. Yhteinen matkamme on nimittäin ollut melko kivikkoinen ja jossakin vaiheessa se ajautui vallan karikolle. Nyt olemme korjanneet välimme ja vietinkin antoisia hetkiä Helsingissä Yves Rocherin huulipunabaarin parissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Is it just me, vai tuntuuko muistakin, että Yves Rocher on vuosi vuodelta kehittänyt brändiään positiivisempaan suuntaan? Puhuessani kosmetiikkatuotteista esimerkiksi ystävieni kanssa, Yves Rocherin nimi nousee yhä useammin esille ja moni on löytänyt merkin valikoimista omia uusia luottotuotteita.

Huulipunabaari sai minut melko vakuuttuneeksi. Sen lisäksi, että baari muistutti minuakin kaivamaan esiin jälleen keväisemmät huulipunasävyt, olin melko vaikuttunut siitä, kuinka valtava värisävyjen valikoima Yves Rocherilla onkaan. Valittamista ei myöskään ollut huulipunien ulkoasussa, säihkyvän kultaiset huulipunatuubit näyttivät enemmän kuin tyylikkäiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko te olette tykästyneet näin kevään korvalla johonkin tiettyyn huulipunasävyyn? Vältän selvästikin edelleen tummien huulipunien testailuja, kun päädyin huulipunabaarissakin testailemaan vain melko vaaleita sävyjä, mutta jostakin on aloitettava. Ties kuinka rohkeita sävyjä innostunkaan kesällä vielä käyttämään!

Tälläisissä baareissa minäkin viihdyn, ja täytyy vielä lisähuomiona todeta, että missään baarissa en ole vielä koskaan törmännyt näin hurmaavaan (ja karvaiseen) portsariin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// This Tuesday I also visited this amazing Yves Rocher’s lipstickbar in Helsinki. This bar was definitely my kind of bar and I had so much fun while testing new beautiful spring and summer shades of YR. I found new favourite shades to try out and I have a feeling that this spring is going to be so much more colorful than I first thought. Have you got any favourites from Yves Rocher?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.