PIRTSAKAN PINKIN PÄIVÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_3111 IMG_3116

Pikkusiskosta isosiskoon, sen lisäksi, että toissapäivänä sain suostuteltua Helsingin reissullamme pikkusiskoni Roosan kameran eteen, pääsin lemppariasukuvaajani kuvattavaksi Helsingin Rautatieasemalla- ylläni tuo kirkuvan pinkki neuletakki Zarasta, jonka olin ostanut vain muutamaa päivää aikaisemmin Indiedaysin blogigaalaan!

Samaista säihkyvää takkia näytti roikkuvan Helsingissä vielä ainakin tiistaina Zaran rekeillä, joten nyt kipin kapin hakemaan omansa jos kaipaa hieman väriä elämäänsä. Lupaan, että tämänvärisessä neuletakissa olo on kaikkea muuta kuin väritön. Muutamaa säihkyvää yksityiskohtaa lukuunottamatta halusinkin pitää asun melko neutraalina, beigen sävyt olivatkin tässä tapauksessa täydellinen valinta tuon katseenvangitsijan rinnalle.

IMG_3109IMG_3108 IMG_3104

LAUKKU / BAG LIU JO (*blogin kautta saatu) NEULETAKKI / CARDIGAN ZARA KNIT  TOPPI / TOP VERO MODA  KAULAKORU / NECKLACE VERO MODA  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  KENGÄT / SHOES NELLY SHOES  KELLO / WATCH GUESS*

Joistakin vaatteista tietää heti ne nähtyään, että ne tulevat kuulumaan omiin suosikkeihin pitkään. Näin taisi käydä minulle ja tälle hohtavan pinkille neuleelleni. Olen suunnitellut kesäksi sen ympärille jo monen monta asukokonaisuutta, enkä malta odottaa, että pääsen yhdistämään sen esimerkiksi Converseihin ja farkkushortseihin. Tai pitkään mustaan maximekkoon!

Neule on malliltaan äärimmäisen rento ja mukautuva, mutta mikäli väri on omaan makuusi liian sähäkkä, löytyi Zarasta samaista neuletta myös neutraalimmissa väreissä. Tämä vinkiksi niille, jotka kaipaavat pääsiäislomalleen täydellistä rentoiluvillatakkia. Hintaa neuletakilla oli n. 35 euroa.

Huomaattekos, piiitkä postaus Zarasta ostamastani vaatekappaleesta, enkä kertaakaan rutissut siitä, että Tampereelta ei vieläkään kyseistä aarreaittaa löydy. Hyvä minä.

IMG_3110IMG_3100 IMG_3113

// While I was visiting Helsinki on last Saturday, I found this gorgeous, shiny pink cardigan from Zara’s knitwear department. I love it. I absolutely love it. Even though the weather was so grey and rainy while we were in Helsinki on Tuesday, this piece of clothing made me so happy time after time. And everyone who saw my outfit, shared a lot of compliments when they saw the color of this knit. Told you so, everyone was thinking pink after that.

IMG_3114


Posted in muoti and tagged by NOORA.