CC:TÄ KYNSILLE, MITÄ IHMETTÄ?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Mahtava viikonloppu takana. Aivan kaikinpuolin MAHTAVA. Norppa uiskenteli juhlahumusta eilen jo iltamyöhään takaisin Tampereelle hyvillä mielin. Kuten tuolla Facebook-ryhmän puolella totesinkin, olo oli niin iloinen ja onnellinen, vaikka Pirkko pokaalitta jäikin. Mainetta ja kunniaa tärkeämpää on se, että Pirkolla on niin huikeita kavereita kuin te olette. Mieltä lämmitti niin kovin, kun moni juhlassa kertoi äänestäneensä mun Pirreä. ♥

Inspiration Daystä on luvassa oma postauksensa vielä myöhemmin, mutta käytyäni aamulla läpi tapahtumasta saamaani lahjapussukkaa, huomioni kiinnitti tuote, joka oli laitettava heti testiin. CC:tä kynsille, mitä ihmettä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumenen kevätuutuuksiin kuuluva CC-lakka kynsille, on jotakin, johon en aiemmin ole törmännyt. Ensimmäisenä mieleeni tulivat tietenkin legendaariset CC-voiteet, joita olen itsekin kasvoillani käyttänyt, ja googleteltuani tarkempaa informaatiota tästä uutuuslakasta, yllätyinkin löytämistäni tiedoista kovasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CC-kynsilakka toimii nimittäin samalla periaatteella kuin CC-voiteet. CC-peitevärilakka auttaa häivyttämään ja peittämään kynnen ”pieniä virheitä” kuten epätasaisuutta tai värivirheitä. Kaiken lisäksi se antaa kynnelle myös kestävyyttä ja suojaa sitä kolhuilta ja vaurioilta. Sen lisäksi, että lakka korjaa vaurioitunutta kynttä, sen UV-suoja ehkäisee kynnen kellastumista. Neutraalin värinsä ansiosta se sopii täydellisesti arkilakaksi ja pehmeä roosamaisen beige sävy luo kynsistä myös kauniin kuultavat- tätä voisikin kutsua lakaksi, joka käy tilanteeseen kuin tilanteeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lakka oli testattava heti. Leveällä sudilla lakka oli helppo levittää koko kynnelle ja se kuivui nopeasti. Jo yksi kerros teki kynnestä tasaisemman ja sävy miellytti omaa silmääni kovasti. Herkkä beige korostuu varmasti vielä paremmin päivettyneen ihon rinnalla.

Uusi, mielenkiintoinen ja innovatiivinen tuttavuus, jonka testausta jatkan innolla. Melkeinpä osaisin povata tästä jo yhtä suurta hittiä kuin mitä Lumenen CC-voide on..

Olenko kosmetiikkavirtauksista vain pahasti jäljessä vai oliko CC-peiteväri kynsille myös teille uusi tuttavuus?

// Have you heard about Lumene’s new CC Nail Concealer? I received this new nailpolish from the Inspiration Day’s goodie bag yesterday, and I just had to try it right away! What an amazing product! It protects your nails and helps to even the small colordifferences on your nail. Basicly, it works just like the CC-products on your face! Sounds promising.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.