RETKI AVARUUTEEN LAUMAN KERA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla on viharakkaussuhde sunnuntaihin. Sunnuntaita seuraa aina maanantai, ja välillä sitä havahtuu sunnuntai-iltana oikein kiukuttelemaan sitä, minne se pitkään ja hartaasti odotettu viikonloppu oikein katosikaan. Väitän kivenkovaan, että viikonloppuisin aika vierähtää ohi vielä normaaliakin nopeammin.

Toisaalta sitten taas sunnuntait ovat lempipäiviäni. Esimerkiksi eilen, kokoonnuimme koko konkkaronkka koirineen vanhempieni luokse viettämään leffailtapäivää. Meitä olikin melkoinen seurue koossa, kun kaikki pitkästä aikaa pääsivät samaan aikaan paikalle. Leffailusta ei tosin meinannut tulla mitään- nuo karvaiset tyypit kun eivät pitkään aikaan olleet olleet saman katon alla ja jostain syystä heitä kiinnosti paljon enemmän pallon heittely ja toistensa härnääminen kuin Bullockin ja Clooneyn tuijottelu telkkarista..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kannoin kassillisen herkkuja leffaseurueellemme ja äiti sai kotia koristamaan kimpun valkoisia tulppaaneja. Leffaksi valitsimme tosiaan Gravityn, leffan jonka kaikki olimme halunneet nähdä jo kauan, eikä valintamme osoittautunut pettymykseksi. Vaikka koiralauma pitikin omaa showtaan leffan ajan pystyssä, tuo jännittävä avaruuspläjäys imaisi mukaansa ja itse olin aivan myyty! Huikean hyvä leffa, joka olisi taatusti ollut vielä vaikuttavampi jos sen olisi katsellut leffateatterissa 3D-lasit päässä. Koko viikonloppu oli muutenkin hyviä leffoja pullollaan; laittakaahan katsottavien leffojen listalle myös the Rush ja Leijonasydän, molemmat erinomaisia nekin.

Oli ihanaa pitkästä aikaa katsoa läpi kaikki ne must see-leffat, joiden näkemistä olin odottanut jo kauan. Haluankin nyt ehdottomasti kuulla, mitä huikean hyviä leffoja te viime aikoina olette nähneet? Leffasunnuntaista voisi nimittäin tehdä ihanan perinteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja siinä vaiheessa, kun leffa sitten vihdoin oli katsottu loppuun, oli koiralaumaltakin virta loppumassa ja tyypit alkoivat näyttää vähän unisilta..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lupaattehan, että jos maanantai alkaa masentaa, klikkailette takaisin blogiini tuijottelemaan hetkeksi tuota Igorin ylläolevaa kuvaa? Vaikka olisi kuinka kissaihminen niin väitän, että ”nauravaa” Igoria katsellessasi, maanantaimasis ottaa nopeasti jalat alleen.

Voikaa hyvin ja nauttikaa keväisestä maanantaista. Itse jouduinkin yllättäen perumaan tämänpäiväisen visiittini Helsinkiin, mutta blogin puolelle kannattaa siitä huolimatta tulla käväisemään vielä illalla uudestaan. Silloin täällä tuoksuu kahvi..

// Hi guys! I had a great Sunday. Yesterday, me and Matti and my littlesister Roosa with her boyfriend all visited my parents’ house where we watched the great new movie called Gravity. Have you seen it? The movie was excellent, so exciting and special and I recommend it to everyone who loves exciting movies! And yeah, the dogs were watching the movie too. Even though in their opinion, throwing the ball was way more interesting than Gravity..


Posted in lifestyle and tagged , , , by NOORA.