TACO GARCIA, ILLANISTUJAISTEN HERKULLISIN VIERAS

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

P2036509 P2036640 P2036593 P2036540

*Kaupallinen yhteistyö: Bella-blogit & Taco Garcia

Kun yhteen kokoontuu nälkäinen joukko ystäviä, joista kukin haluaa koota nenänsä eteen lautaselle juuri oman näköisensä annoksen, jääkaapista nostetaan pöytään hetkessä helposti esille laitettavat tarjottavat. Kun yksi tykkää kinkusta, toinen toivoo pöytään texmexiä ja kolmas rakastaa kanaruokia, löytyy Taco Garcian lanseeraamien tortillakuppien joukosta jokaiselle jotakin.

Lauantain leffaillan eväät olivat tänä viikonloppuna erityisen herkulliset, kun maistelimme yhdessä Taco Garcian uusia tortillakuppeja. Näppärissä kupeissa on täytteet valmiina ja ne uppoavat herkkusuiden ääntä kohti joko kylminä tai lämmitettyinä. Kuten sanoin, helppoa ja herkullista. Täytevalikoimakin on kattava- voit valita suosikkisi currybroilerin, kinkku-ananaksen ja texmex-jauhelihan joukosta! Leffaseurueelle pöytään nostettiinkin lautasellinen lämmitettyjä tortillakuppeja ja kukin sai tuunata safkaansa haluamallaan tavalla.

P2036660 P2036612 P2036625 P2036635

Tortillakupit eivät kaipaa kaverikseen välttämättä mitään ylimääräistä (..itsehän söin näitä suoraan paketista viime viikolla kuvauskeikalla, kun nälkä yllätti!), mutta eilen testasimme tortillakuppien tuunaamista kasvisten, kastikkeiden ja muiden mausteiden avulla. Itse siivutin lautaselle hieman tuoretta ananasta naposteltavaksi kinkku-ananas-tortillakuppien vierelle ja tulisesta ruuasta pitävä mieheni lisäsi texmex-jauhelihakuppiin hieman lisäpotkua tuoreella chilillä. Samaiseen kuppiin Matti lisäsi myös persiljaa ja piti yhdistelmästä kovasti! Currybroilerikuppia ”maustoimme” avokadolla ja lusikallinen guacamolea sopi joukkoon myös erinomaisesti. Tortillakuppien tuunaamista oli harrastettu myös naapuriblogitontilla. Tortillakupit toimivatkin äärimmäisen hyvänä illanistujaisten tarjottavien peruskivenä; ympärille voi koota erilaisia lisukkeita ja tarjottavat soveltuvat joko suureen tai pieneen nälkään.

Keittiöstä nälkäinen mies juuri huutelee, josko voisimme kattaa samoja herkkuja pöytään vielä tänäänkin. Kyllä kiitos, kyllä maistuu.

P2036628 P2036560 P2036656 P2036672


Posted in and tagged , by NOORA.