LIPPAHATTUINEN TYTTÖ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen siivonnut koko aamun kuin höyrypää. Sunnuntai on viimeinen päivistä, jolloin yleensä innostun siivoamaan, mutta nyt koti kiiltää katosta lattiaan ennätysajassa niin, että täytyy aivan taputella itseään olkapäälle. Uunissa paistuvat lohkoperunat, vihertävä salaatti on valmiina ja keittiön pöydällä odottaa herkullinen lohi syöjiään. Varsin touhukas ja herkullinen sunnuntai on vielä siis edessäpäin.

IMG_2988IMG_3001

Johonkin väliin pitäisi vielä mahduttaa reipas kävelylenkkikin. Vaikka aurinko ei paistelekaan, saa liikunnasta paljon energiaa tulevaa ja kiireistä viikkoa varten -eilisellä lenkillä sain tosin vain suun täyteen hiekkaa, kun valitsimme ilmeisesti sen kaikista tuulisimman vaihtoehdon lenkkimaastoiksemme.

Illalla suuntasin vielä asioille kovin omituisessa asukokonaisuudessa. Koska oli kylmä, en aikonut palella kevättakeissani, vaan sulloin villakangastakkini alle vielä talven neulesuosikkini ja koska oli niin jäätävä tuuli, olisin tuon lenkin jälkeen ollut varmastikin kalju mikäli olisin suunnannut ulos ilman lippistä- Matin lippistä, ehei, en vieläkään koe tuota hattumallia omakseni, vaikka se viimeistelikin asusta melko sporttisen yhdessä Conversejen kera.

IMG_2974 IMG_3052 IMG_3008

Second-hand-Vuittonini on ainut tuon kokoluokan laukuistani ja pääsi sekin nyt pitkästä aikaa ulkoilemaan talviuniltaan. Vaikka laukku ei malliltaan olekaan parhaasta päästä, sinne mahtuu niin paljon tavaraa, että tykkään kannella sitä asioita hoitaessani mukanani.

LAUKKU / BAG LOUIS VUITTON (secondhand)  TAKKI / JACKET  H&M  FARKUT / JEANS LIU JO  KENGÄT /  SHOES CONVERSE  LIPPIS / CAP H&M  NEULE / SWEATER GINA TRICOT

Sen lisäksi, että Speedy heräsi talviunilta, oli aika päivittää hieman hiuksiakin kevätkuntoon, ja tämä blondi tunteekin nyt taas olonsa kovin kotoisaksi vaaleammassa lookissaan. Vaikka keväisin sitä aina tekisikin mieli laittaa hiukset täysin uuteen uskoon, olen sitä mieltä, että tämä blondius on minun juttuni. Eli jos jossain kohtaa alan puhua siitä, että alkaisin värjäillä tukkaani tummemmaksi, estäkää minua! Been there, done it.

IMG_3004 IMG_3026

Mutta nyt herkullisen lounaan kautta viettämään sunnuntaipäivää. Samalla haluan muistutella teitä tuosta eilen startanneesta NAFHA-arvonnasta. Ja sitten se jännittävin juttu; tänään on viimeinen mahdollisuus äänestellä Pirreä vuoden Blogiuudistajaksi!

Suloista sunnuntaita siis sinulle. <3

// My yesterday’s outfit wasn’t one of my favourites. It was a cold and windy weather, so I decided to wear my favourite sweater and my boyfriend’s cap while we were visiting the city. What do you think of my sporty look?


Posted in muoti and tagged by NOORA.