MAANANTAIMUNA JA MAINIOTA SAFKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo perinteeksi muodostunut maanantairesepti meinasi jo vallan unohtua!! Sen sijaan, että tänään herkuteltaisiin pannarilla tai vadelmapiirakalla, päätin tehdä maanantaista herkkupäivän hieman kevyempien raaka-aineiden avulla.

Tortilla, tortilla, tortilla! Teen harvoin tortilloja yhden syyn vuoksi; en ikinä osaa päättää mitä niihin laittaisin. Tortillapohjapyörykät jäävät aaaaivan liian pieniksi, kun yritän sulloa joukkoon vaikka mitä. Tänään tortillani uumeniin katosi niin paistettuja kanasuikaleita kuin ananastakin, rucolaa ja salaattia, pilpottua kurkkua ja pikkutomaatteja, parsakaalia kuin aurajuustoakin. Lopputulos oli herkullinen, mutta tuon läjän syötyäni olin onnistunut sotkemaan lähestulkoon koko keittiön kaaoksen valtaan.

Mutta olihan se hyvää, todellakin oli. Mainiota maanantairuokaa. Olisi hauska kuulla, mitä sinun unelmiesi tortilla on syönyt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun olin saanut keittiöni siivottua ja herkullisen kupin kahvia naaman eteeni, päätin herkutella vielä vähän lisää. Ihan kuin joku korkeampi Kinder-voima olisi halunnut tehdä minulle nyt selväksi, että c’mon Noora, turhaan rutiset niistä Kinder-ylläreistä, ne on tarkoitettu hieman nuoremmalle väestölle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain nimittäin ylläristäni auton. Auton, jossa komeilee numero 26. Jeps, olen 26-vuotias ja jaksan vaahdota siitä, kuinka tylsiä suklaamunien yllärit ovatkaan. Olen puhunut. Enää en rutise.

Mutta ei silti ole niiden kilppari- ja hippohahmojen voittanutta. Ei mulla muuta.

 // These delicious tortillas make the Monday taste much more delicious! My favourite tortilla is made of chicken, pineapple, cucumber, tomatoes, broccoli, blue cheese and lettuce. What about yours?


Posted in ruoka and tagged by NOORA.