OPEN ME

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voin kertoa, että lähti Jopo jonkin verran käsistä, kun käväisin viime kerralla Ikeassa. Tämä on varmastikin teille muille jo niin vanha ja tuttu juttu, mutta itse pääsin Ikean PAPERIOSASTOON käsiksi ensimmäistä kertaa vasta viime viikolla. Kuinka kukaan pystyy säilyttämään malttinsa kaikkien niiden vaaleanpunaisten paperinarujen, hurmaavien silkkipaperien ja ihanien pakettikorttien keskellä?! En minä ainakaan. Niinpä kiikutinkin kassalle melkoisen määrän paperitavaraa, vaikka alunperin pakkaustarpeet piti kotiuttaa vain erään pikkuherran 8 v.-paketin paketointia varten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakkaus on puoliruokaa, niinhän sitä sanotaan, ja allekirjoitan tuon lausahduksen täysin. Kauniin paketin käsiin saaminen tuntuu hurjan ihanalta. Itse pyrin tekemään jokaisesta joululahjapaketistanikin spesiaalin pikkujuttujen kuten pakettikoristeiden avulla, mutta tällä Ikean härpäkemäärällä ei tarvita enää edes mielikuvitusta, että paketeista tulee kauniita. Pikku-J:n pakettia varten ostin hauskan mustavalkoisen lahjakassin ja pakettikortteja, joista valitsin kahdeksanvuotiaalle osuvan kortin kassin kylkeen riippumaan. Mustavalkoisesta silkkipaperipakkauksesta valitsin sopivaa täytettä kassin sisuksiin, ettei lahjansaaja heti pakettiin kurkistaessaan näe mitä se pitääkään sisällään. Tyylikäs paketti syntyi siis vaivatta ja edullisesti, unohtamatta sitä, että Ikean paperituotteet vaikuttivat myös todella laadukkailta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Materiaaleja, värejä, pakkausvaihtoehtoja ja printtejä oli tarjolla paljon, ja tiedänkin jo nyt, että en enää ikinä pysty käymään Ikeassa tsekkaamatta samalla läpi tätä osastoa. Muistikirjafanina ostin itselleni myös niin kauniin pinkin sävyisen, tyttöprinttisen muistikirjan, että jo pelkästään tuon kuvituksen vuoksi minun tekisi mieli alkaa kirjoittaa päiväkirjaa.

Oletteko te jo käyneet Ikean paperiosastolla tekemässä tuhoja lompakollenne vai olenko paperitavarahamstrausaddiktioni kanssa yksin?

Ja tänään juhlitaan taas, ikinuorta ja ihanaa mummuani! Hyvää syntymäpäivää rakas mummelini, illalla nähdään. ♥ Pakkaustarvikkeetkin olivat nyt valmiina, kun käärin mummulle pienen yllärin pakettiin. ;) 

// Look how cute stuff I found from Ikea last time I went there! I love cute parcels and packages and I hope these cute gifts will make people happy when they receive them. Me hearts Ikea, I really do. 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.