KUMMITUSTÄDIN VADELMISTA TEHTYÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotta uuden viikon aloitus olisi mahdollisimman pehmeä ja herkullinen, päätin jakaa kanssanne reseptin, joka teki minun sunnuntai-illastani vielä tavanomaista herkullisemman. Onni onnettomuudessa- kun jääkaapista ei löytynytkään aivan kaikkia alkuperäisen ohjeen vaativia raaka-aineita, sovelsin ohjetta hieman nooramaisemmaksi ja lopputuloksesta tuli varsin herkullinen. Seuraa Nooran reseptikirjan ohjetta ja vajaassa 45 minuutissa edessäsi on kevään herkullisin vadelmapiirakka.

♥ ♥ ♥

1. Sekoita yhteen sokeri, vaniljasokeri ja kananmunat. 2. Sekoita toisessa astiassa vehnäjauhot ja leivinjauhe, yhdistä seokset ja lisää joukkoon loput aineet (ei marjoja, eikä pilttiä). 3. Kaada seos piirakkavuokaan tasaisesti. 4. Lisää piirakan päälle vadelmat ja purkillinen pilttisosetta (sekoita vadelmat ja sose ensin yhteen). 5. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.

♥ ♥ ♥

Herkullisia hetkiä ja energistä viikkoa kaikille- muistakaa hemmotella arjen kiireiden keskellä itseänne, vaikkapa sitten mehukkaan vadelmapiirakan voimin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herkkuhetkistä puheen ollen, ONNELLISIA UUTISIA JA HERKULLISIA HETKIÄ TRATTORIASSA-postauksen yhteydessä järjestetystä arvonnasta voitti lahjakortin itselleen Riikka T.! Lähetän voittajalle asian tiimoilta sähköpostia vielä tänään. ♥

// What a great way to start a brand new week- a selfmade raspberry pie!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.