MUMMUNI MUN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kukaan ei laula samalla tavalla Pientä tytön tylleröistä kuin meidän muori. Kukaan ei paista yhtä hyviä räiskäleitä kuin meidän muori tai kudo yhtä taidokkaita villasukkia kuin meidän muori. Meidän muori surffaa netissä taitavammin kuin moni muu kymmeniä vuosia nuorempi ja meidän muori lueskelee tyttärentyttärensä blogia niin suurella sydämellä, että osaa varmasti Curiouser & Curiouserin postaukset ulkoa.

Sellainen on meidän muori.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen vietimme iltaa juhlien mummuni syntymäpäiviä perheen kesken. Mistäkö tietää, että olemme mummun kanssa samalla aaltopituudella? Siitä, että vahingossa mätsäsin viemäni kukkakimpun mummun korvakoruihin ja pakettikin sointui niin kovin kauniisti sankarittaren asukokonaisuuteen. Mummu on vähän samanlainen harakka kuin minäkin, ja päätinkin kääriä mummulle lahjaksi jotakin säihkyvää ja timantein kuorrutettua. Mummu on aina pitänyt pöllökoruista ja täydellinen pöllöilijä löytyikin lahjapakettiin käärittäväksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meitä oli jälleen koossa varsin vauhdikas juhlajoukko, sillä tilaisuudesta riippumatta, on aina jollain perheenjäsenellä koira(t) bileissä mukana. Tällä kertaa serkkuni Emilian Luna-pentu pääsi tutustumaan Roosan vauhtivilleihin, ja menoa ja meininkiä riitti näillä 78 v.-synttäreillä. Alla olevasta kuvasta päätellen, Lunalla oli ainakin rankat synttärit..

Synttäriherkkuja, haleja ja leppoisaa höpöttelyä, niistä oli mummun syntymäpäivät tehty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katsos nyt vaari siellä pilven päällä, kyllä me täällä pärjäillään, vaikka kova ikävä sinua onkin. Meillä on toisemme.

// Happy Birthday Grandma!!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.